Sihteeri: Akseli Heikkinen


TEKSTI: Akseli Heikkinen
KUVAT: Akseli Heikkinen

 

Moikka! Mun nimi on Akseli Heikkinen, oon tokan vuoden opiskelija ja kiltamme hallituksen sihteeri. Opiskeluni sähköllä alkoivat jokseenkin sattumalta kun hyväksyin paikan viime hetken päätöksenä ilman että tiesin alasta mitään.

 

Olen kokenut itseni lämpimästi tervetulleeksi otaniemeen heti varaslähdöstä asti. Kun kouluvuosi alkoi aloin pikaisesti ymmärtämään että olen oikealla alalla, mielestäni sähkö yhdistää täydellisesti maailmankatsomusta mullistavan fysiikan ja matikan tosi siisteihin käytännön sovelluksiin. 

Kilta-urani alkoi jo fuksivuoteni syksyllä kun lähdin Hupitoimikuntaan, toimikuntaan joka vastaa suurimmasta osasta killan sitseistä ja monista juhlista. Sain HTMK ajastani lukuisia mahtavia kokemuksia jotka sain jakaa todella hyvien ystävien kanssa. 

Kun HTMK vuoteni oli lopuillaan yksi edeltäjistäni kannusti minua lähtemään mukaan hallitukseen. Hänen tarinansa sekä sihteerin roolin omatoimisuus innostivat minua hakemaan, ja tässä sitä nyt ollaan. Tähän mennessä on ollut kiinostavaa toimia osana killan hallitusta ja olen päässyt olemaan osa merkityksellistä työtä.

 

Heille ketä kiinnostaa lukea minusta enemmän tarjoan nyt pari omasta mielestäni kiinnostavaa/hauskaa faktaa:

Kävin IB lukion floridassa; tämä oli hyvin mielenkiintoinen kokemus. Sen voin parhaiten kuvailla kolmen tekijän dynaamisena kombinaationa: IB lukioiden kova vaatimustaso, kaikki mitä olette ja tulette ikinä lukemaan florida man:istä ja jokaisesta high school elokuvasta mitä on koskaan tehty. Vapaa ajalla harrastan purjehdusta, laskettelua, urheilua sekä innovatiivistä prokastinointia.

Tämän lisäksi olen itsenimitetty jekkumaidon keksijä sekä sen kauniin ihmisen muusa ken kehitti nopean jekkumaidon. Haluaisinkin jättää lukijan pohtimaan tätä hienostunutta herkkua jota nykyään arvostetaan suuresti, kunniakkaissa piireissä sen kiehtovan makukokemuksen ja vertaavetämättömien gastrointestinaalisten hyötyjen takia.

(Visited 49 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*