Puheenjohtaja: Ville Lairila


TEKSTI: Ville Lairila

Terve!

Olen Ville ja toimin kauden 2024 killan puheenjohtajana. Aloitin opintoni syksyllä 2021. Fuksivuonna killassa olen toiminut pajatoimikunnassa pajakisällinä ja Sössössä toimittajana, sekä viime vuonna rahastonhoitajana.

Olen kotoisin Vantaan Ruskeasannasta. Kävin lukion Tikkurilan lukiossa, jonka jälkeen menin vuodeksi armeijaan. Sain tietää vasta intissä, että pääsin opiskelemaan sähköä Aaltoon. Yksi kaverini oli aloittanut minua vuotta aikaisemmin sähköllä ja sain kuulla häneltä hieman killan toiminnasta, mikä tempaisi minut aika hyvin mukaansa jo fuksivuoden alusta.

Rahisvuoteni jälkeen olin jo miettinyt hieman puheenjohtajan pestiä, vaikka olin alunperin ajatellut hakea siihen vasta nyt seuraavana syksynä. No, tilanne kuitenkin on se, että olen nyt killan puheenjohtaja ja päivääkään en ole katunut. Minusta puheenjohtajan keskeisimmät tehtävät ovat johtaa hallituksen kokouksia ja edustaa kiltaa. Tämän lisäksi puheenjohtajalla on paljon ns. näkymättömiä tehtäviä, jotka vievät aikaa. Myöskin olen huomannut, että tässä roolissa pääsee vaikuttamaan enemmän, mitä alunperin olen olettanutkaan. Isoin tavoitteeni tänä vuonna on saada kaikki edelliset tilinpäätökset ja vastuunvapaudet loppuun, sekä että vuoden 24 hallitus saa ajallaan vastuuvapauden.

Harrastuksiini kuuluu kitaran ja basson soitto, epäsäännöllisen säännöllinen salilla käynti ja ruoanlaitto. Talvisin pyrin laskettelemaan mahdollisimman usein (viime kaudella en käynyt kertaakaan :D). Kesällä puolestaan pyrin moottoripyöräilemään mahdollisimman usein. Opinnoissani minua kiinnostaa eniten elektroniikka ja ohjelmointi. Uusimpana mielenkiinnon kohteena tätä keväänä on tullut legojen rakentelu / keräily. Ilokseni vanhempani eivät olleet myyneet vanhoja legojani, ja vanhojen settien rakentelu on tuonut paljon nostalgiaa lapsuudestani.

 

Hauskoja ja vähemmän hauskoja faktoja minusta:

  • Olen harrastanut balettia
  • Omistan kolme sähkökitaraa ja 5-kielisen basson (*insert hauska kummelivitsi*)
  • Olen onnistunut tappamaan palmuvehkan
  • Olen onnistunut polkemaan pyörän polkimen ja taka-akselin poikki
  • Minulla on noin 140 merkkiä haalareissani kiinni
  • Juon paljon maitoa
  • Olen omistanut 5 eri autoa ja 4 eri kaksipyöräistä elämäni aikana
(Visited 114 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*