Opintomestari: Juulia HärkönenOpintomestari Juulia Härkönen.

Moi, olen Juulia, 4. vuoden opiskelija ja killan tämän vuoden Opintomestari. Tehtäviini Opintomestarina kuuluu yhteydenpito korkeakoulun ja killan välillä, opintoaiheisien tapahtumien järjestäminen, opintokyselyn tekeminen, hallopedina toimiminen korkeakoulun eri toimikunnissa, sekä abimarkkinointi. Opintotoimikuntaan kuuluu opintovastaavia ja abimarkinointivastaavia. He auttavat minua edellä mainituissa asioissa.

Oma tieni killan toiminnassa on lähtenyt hitaammin liikkeelle kuin osalla vuosikurssini kanssaopiskelijoista. Koskaan ei ole liian myöhäistä lähteä toimintaan mukaan ja jokaiselle löytyy omannäköinen rooli killan toiminnasta, vaikka se ei aluksi siltä tuntuisi.

Vapaa-aikani vietän mm. liikunnan ja ulkoilun parissa. Vesipallo ja talviuinti ovat tärkeimmät harrastukseni. Vesi onkin oma elementtini ja olen tehnyt mm. uimaopettajan töitä. Valokuvaus on myös yksi harrastuksistani. Otan jonkin verran luontokuvia kännykän kamerallani. Lopuksi kolme mielestäni hienoa luontokuvaa.

p.s. Tunnistatko mikä kuva on otettu killan reissusta?

 

Kuva 1.

 

Kuva 2.

 

Kuva 3.
(Visited 114 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*