Pajamestari: Tommi SyteläPajamestari Tommi Sytelä kantamassa tiiltä Helsingistä Otaniemeen.

Moikkulimoi, oon Tommi ja toimin tänä vuonna pajamestarina. Mun vastuulle kuuluu SIK-paja Otakaari 1 alakerrassa sekä killan teknologiatsydeemit. Näissä hommissa mulla on apuna Teknologia- ja pajatoimikunta, johon kuuluvat pajakisällit ja teknologiavastaavat.

Aalto ei ollut mun ykkösvalinta (hain ekana lääkikseen: en lukenut -> en päässyt lol). Sähkölle hakeminen oli kuitenkin helppo päätös, sillä jo pienenä värkkäilin kaikkea siihen liittyvää. Näistä esimerkkinä purin atomeiksi pikkusiskon lelut tai rakensin sähkötuolin johon istuttiin tehon puutteen vuoksi paljaalla takamuksella.. Päädyinkin sähkölle koronan saattelemana vuonna 2020, eli nytten on menossa kolmas vuosi. Kiltahommat aloitin jo fuksina pajakisällinä ja samoissa hommissa jatkoin myös toisena vuonna. Myös ISOna on tullut pyörittyä fuksivuoden jälkeen.

Jos kiltahommien, koulun, töiden ja muiden nakkihommien jälkeen jää vielä aikaa, kulutan sen mieluusti ulkona käyskennellen tai bileissä hyppien. Asia mikä harmittaa on ajanpuute: omat projektit, viimeisempänä astianpesukoneen suunnittelu ja toteutus, eivät tahdo edistyä. Seuraavaksi pitänee ottaa aikakone työn alle.

Omat projektit ovat aina olleet lähellä sydäntä.

Lopuksi, Sössöinen huumori huiskaus:

Miksi kutsutaan sähköyhtiön piuhalistaa?

-Virtapiikki 😀

(Visited 83 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*