Hyvinvointimestari: Julia Pykälä-ahoHallituksen Hyvinvointimestari Julia Pykälä-aho vapaa-ajan asussa.

Hellurei! Olen Julia ja toimin tänä vuonna kiltamme Hyvinvointimestarina. Roolissani huolehdin toimikuntani kanssa kiltalaisten hyvinvoinnista varmistamalla kiltahuoneen viihtyvyyden ja järjestämällä kulttuuriin ja liikuntaan liittyviä tapahtumia. Opintoni olen aloittanut syksyllä 2019, joten tämä on jo minun neljäs opiskeluvuoteni. Vuodet ovat menneet nopeasti mahtavien ystävien ja rakkaan kiltayhteisön kanssa. 

Halusin kertoa vielä paremmin itsestäni, joten kokosin tähän muutaman mielestäni mielenkiintoisen kysymyksen. Vastaukset näihin kysymyksiin kuitenkin vaihtelevat fiiliksen mukaan vuosittain, kuukausittain tai jopa päivittäin; alta löytyy kuinka vastaisisin kysymyksiin tällä hetkellä. 

 

Suosikkiväri

Pääväreistä sekoitettu harmaa. Näin Kiasmassa olleessa näyttelyssä teoksen, joka koostui kolmesta harmaan sävyisestä taulusta. Taulut oli maalattu sekoittamalla kolmea pääväriä eri suhteilla ja ihastuin sävyyn heti taulut nähtyäni. Harmaasta tulee näin paljon vivahteekkaampi ja eläväisempi kuin vain mustasta ja valkoisesta tehty harmaa, ja väriin tulee huomattavasti enemmän syvyyttä ja vaihtelevuutta. 

 

Paras lukemani kirja

The Name of the Wind – Patrick Rothfuss. Uskomaton lukukokemus ja mielettömän hyvä kirja, toista samanlaista on vaikea löytää. 

 

Mieleenpainuva elokuva

In & Of Itself – Derek DelGaudio. En pysty valitsemaan vain yhtä suosikkielokuvaa, joten valitsin yhden parhaista lähiaikoina näkemästäni elokuvasta. Tällä hetkellä tämä In & Of Itself, joka on upeasti rakentuva tarina ihmisyydestä ja identiteetistä. Ainutlaatuinen elokuva, joka pohtii kuinka näemme itsemme ja kuinka muut näkevät meidät. 

 

Paras omistamani albumi

Wish You Were Here – Pink Floyd. Rakkautta ensikuulemalta. Täydellinen albumi. Kuunnelkaa, jos ette oo vielä, ja jos ootte, niin kuunnelkaa uudestaan. 

 

Ikimuistoinen keikka

Hurts Tallinnan Laululavalla. Lämmin kesäyö, mahtava bändi ja huikea yleisö, kesän ulkoilmakeikoissa on aina tiettyä taikaa. Kylmät väreet yleisön alkaessa laulamaan Blindin alkua. 

 

Elementti

Ilma. Kaikista elementeistä tämä kuvaa itseäni parhaiten enkä usko vastaukseni muuttuvan pitkään aikaan. Ilma on sopeutuvainen ja välillä huomaamaton, mutta osaa myös näyttää olemassaolonsa. 

 

Toteemieläin

Kurki. Toteemieläimeni on vaihtunut pariin kertaan vuosien aikana, mutta nyt se on vakiintunut kurkeen. Kurjen tavoin tykkään käyskennellä pelloilla auringonlaskun aikaan ja fiilistellä kesäiltaa. Hauska fakta: kurjen latinankielinen nimi on Grus grus.

Julian lempivalokuva Picasso kroisanttisormilla.

 

Suosikkimuki

Kiltiksen SIK Pahoinvointi -muki. Tätä etsitään kissojen ja koirien kanssa kaapeista, pesukoneesta ja muualta kiltikseltä, jos se on kadonnut johonkin. 

 

Lempivalokuva

Picasso kroisanttisormilla.

(Visited 99 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*