Rahastonhoitaja: Ville LairilaTerve!

Olen Ville ja toimin kauden 2023 killan rahastonhoitajana hallituksessa. Aloitin opintoni syksyllä 2021. Aiemmin killassa olen toiminut pajatoimikunnassa pajakisällinä ja Sössössä toimittajana.

Ville Lairila.
Killan hallituksen rahastonhoitaja Ville Lairila edustusasussa.

Olen kotoisin Vantaan Ruskeasannasta. Kävin lukion Tikkurilan lukiossa, jonka jälkeen menin vuodeksi armeijaan. Sain tietää vasta intissä, että pääsin opiskelemaan sähköä Aaltoon. Yksi kaverini oli aloittanut minua vuotta aikaisemmin sähköllä ja sain kuulla häneltä hieman killan toiminnasta, joka tempaisi minut aika hyvin mukaansa jo fuksivuoden alusta.

Harrastan partiota ja olen siellä ollut 4 vuotta hallituksessa ja 2 vuotta jäsenrekisterinhoitajana, joten killan hallitukseen kähmyäminen tuli aika luonnostaan viime syksynä. Rahastonhoitajan virassa minua kiinnosti päästä oppimaan hieman rahaliikenteen toimimista ja muita asioita, jotka eivät suoraan kuulu opintoihini. Tykkään ottaa uusia haasteita vastaan ja uskon, että tästä virasta jää myös jotain käytännön oppeja työelämään. Päätavoitteeni tulevalle vuodelle on kilpailuttaa killan pankki.

Rahastonhoitajana vastaan killan päivittäisestä rahaliikenteestä. Maksan viikoittain laskuja ja kulukorvauksia. Lisäksi rahastonhoitajana vuoden alussa kuuluu tehdä killan budjetti ja vuoden lopussa tilinpäätös. Muihin ei niin näkyviin tehtäviin kuuluu myös jäsenten lisääminen jäsenrekisteriin sen jälkeen, kun heidät on hyväksytty hallituksen kokouksessa, sekä maksujen täsmäyttäminen, tapahtumille viitenumeroiden teko ja tarkistaminen, ovatko kaikki ilmoittautuneet maksaneet tapahtuman mahdollisen osallistumismaksun. Muistakaa siis maksaa osallistumismaksut ajoissa käyttäen viitettä.

Partion lisäksi harrastuksiini kuuluu kitaran ja basson soitto, epäsäännöllisen säännöllinen salilla käynti ja ruoanlaitto. Talvisin pyrin laskettelemaan mahdollisimman usein ja kesäisin pyrin moottoripyöräilemään mahdollisimman usein. Opinnoissani minua kiinnostaa eniten elektroniikka ja ohjelmointi. Lisäksi minut voi nähdä polkemassa pyörää Otaniemessä säällä kuin säällä.

 

Hauskoja ja vähemmän hauskoja faktoja minusta:

  • Olen harrastanut balettia
  • Omistan kolme sähkökitaraa ja 5-kielisen basson (*insert hauska kummeli vitsi*)
  • Olen onnistunut tappamaan palmuvehkan
  • En tykkää viinistä
  • Olen onnistunut polkemaan pyörän polkimen poikki
  • Minulla on noin 110 merkkiä haalareissani kiinni
  • Omistan Iittalan vesikannun, jota en ole käyttänyt kertaakaan
  • Juon paljon maitoa
(Visited 97 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*