Sammakkoperjantai (vko 10)Mikäli kaverisi sanoo jotain hassua, tai kontekstista irroitettuna hyvin outoa, niin kannattaa suunnata Sössön sammakkopalstalle! Siellä voit näppärästi kirjoittaa mitä tulikaan sanottua ja kenen sammakon olet ilmiantamassa. Sössö ei tietenkään tue julkista nöyryytystä, joten hyvien tapojen mukaisesti on sopivaa muuttaa sammakon lipsauttajan nimi, ainakin vähän.

Sammakko by poisondartfroglover42
Kiitos ihanasta Sammakosta poisondartfroglover42!

Lisäksi jos haluat oman fanisammakkosi koristamaan Sammakkopalstaa, niin lähetä taiteesi nimellä ”Fanisammakko” ja mahdollinen nimimerkkisi osoitteeseen sossolehti@gmail.com. Tällä viikolla poisondartfroglover42:n Fanisammakko pääsi koristamaan tätä artikkelia!

Uusimmat sammakot:

”Mä en oo ottanu mun lääkkeit kahtee päivää ni ny voi dokaa”
Rouva sihteeri

”Te teitte ison virheen ku te äänestitte mua!
Herra puheenjohtaja

”Se on likanen… Mut se toimii”
Se Akari

”Must tulee 28-vuotiaana puuma”
Paita

”Vaikka laskisi yhden sormen käsillä!”
Biha Juström

”Mä oon niin hämmentyny mitä mun suussa tapahtuu tällä hetkellä”
cas per skog

”Jos mä tuun myöhemmin ni sä saat enemmän”
Jakamisesta keskusteltaessa

”Nyt lähtee killan tililtä 13 tonnia”
Ville Varakas

”- Kato mitä mä piirsin
– Söpö kissa
– Se on koira”

Kiltahuoneella kuultua

”Nii kaua ku punanen valo palaa ni kaikki on hyvi”
Vile kertoo viisauksia saunassa

(Visited 99 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*