Ulkomestari: Jyri Korhonen


TEKSTI: Jyri Korhonen
KUVAT: Kalle Petäjäaho

SIKH20 Hallitusesittelyjen kymmenes osa!

Moi kaikille!

Olen Jyri ja hoidan tänä vuonna ulkomestarin hommia. Ulkomestarina olen vastuussa kiltaamme saapuvista vaihto-opiskelijoista sekä suhteista ystävyysjärjestöihimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Olen syntyperäinen Espoolainen ja muutamaa vuotta Helsingin puolella lukuun ottamatta olen myös Espoossa pysynyt. Päädyin opiskelemaan sähkölle hiukan vahingossa ja vaikka olen välillä miettinyt onko tämä minun alani, olen täällä pysynyt.

Aloitin opiskeluni täällä 2015 suoraan lukiosta päästyäni enkä saapuessani tiennyt vielä mitään Otaniemen opiskelijaelämästä. Heti ensimmäisten päivien jälkeen innostuin kaikista tapahtumista ja fuksivuosi vierähtikin kaiken muun kuin opiskelun parissa. Jälkikäteen ajatellessa olisin voinut hankkia muutaman opintopisteen enemmän, mutta ei tässä opiskellessa ole niin kiire.

ISOksi tai killan toimihenkilöksi en kuitenkaan vielä fuksina hakenut kesällä odottavan armeijan takia. Jatkaessa opiskelua isänmaan puolustuksen jälkeen päädyin vihdoin ISOksi ja joku yö tuli myös kähmyttyä killan ulkosuhdevastaavaksi. Ulkosuhdevastaavana pääsin järjestämään muutamia tapahtumia sekä kansainvälisille, että suomalaisille kiltalaisille ja viettämään PoTa-viikon keltatakkisten ystäviemme kanssa. Toimihenkilönä pääsin ihan eri tavalla mukaan killan toimintaan ja jatkoinkin kilta uraani ulkotoimikunnassa Kv-isovastaavan kautta ulkomestariksi.

(Visited 252 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*