Mediamestari: Suvi Karanta


TEKSTI: Suvi Karanta
KUVAT: Suvi Karanta

SIKH20 Hallitusesittelyjen neljäs osa!


Heippahei kaikille!

Olen Suvi ja toimin hallituksessa mediamestarina. Tämä on hallituksessa täysin uusi tehtävä, mutta lyhykäisyydessään vastaan killan tiedotuksesta ja sosiaalisesta mediasta. Tämä on osoittautunut tähän mennessä erittäin hauskaksi hommaksi. Tavoitteena tänä vuonna on parantaa killan viestintää ja kehittää sosiaalista mediaa.

Osa teistä saattaa tuntea minut jo melko hyvin, osa jonkin verran ja osa ei ollenkaan. Tässä siis lyhyt testi, jolla voit määrittää, kuinka hyvin tunnet minut ja ehkä vastauksista opit tuntemaan minua vähän paremmin.

 1.     Monennenko vuoden opiskelija olen?
  a) Ensimmäisen
  b) Toisen
  c) Kolmannen
  d) Seitsemännen
 1.     Mistä olen kotoisin?
  a) Rovaniemeltä (n. 820km Otaniemestä)
  b) Muumimaailmasta (n. 175km Otaniemestä)
  c) Laajalahdesta (n. 3,5km Otaniemestä)
  d) Kouvolasta (n. 150km Otaniemestä)
 1.     Miksi hain sähkölle?
  a) Haluan opiskella avaruustekniikkaa
  b) Isäni opiskeli aikanaan sähköllä ja seurasin hänen jalanjäljissään
  c) Minua kiinnostaa elektroniikka
  d) Lukiossa lempikursseihini kuului sähköä käsittelevä kurssi
 1.     Mitä teen vapaa-ajallani?
  a) Ratsastan ja hoidan hevosia
  b) Käyn uimassa ja kuuntelen musiikkia
  c) Laitan ruokaa ja leivon
  d) Käyn seikkailuilla
 1.     Mikä näistä väittämistä EI ole totta?
  a) Pidän erityisen paljon kuumailmapalloista ja kardemumman tuoksusta
  b) En erota vasenta ja oikeata
  c) Lempivärini on violetti
  d) En juo kahvia
 1. Olen toisen vuoden opiskelija. Aloitin opinnot siis syksyllä 2018 ja lähdin mukaan kaikenlaisiin fuksirientoihin ja välillä vähän muihinkin juttuihin. Toimihenkilöksi en ensimmäisenä vuotena kuitenkaan hakenut, vaan aloitin kiltataipaleeni ISOhenkilönä seuraavan vuoden fukseille. Innostuin kiltatoiminnasta kuitenkin kovasti ja päädyin tänä vuonna tekemään jotain uutta ja ihmeellistä mediamestarina hallituksessa.
 1. Laajalahti on oikea kotipaikka. Sieltä en ole uskaltanut kauhean kauaksi lähteä. Lukion kävin Tapiolan lukiossa erityispitkää matematiikkaa lukien ja sieltä lähdin suoraan valmistumisen jälkeen Aaltoon opiskelemaan sähköä.
 1. Lukion fysiikasta sähkön kurssi oli inhokkini, joten luonnollisesti päätin lähteä opiskelemaan sitä lisää. Oikeasti hain sähkölle, sillä haluan opiskella avaruustekniikkaa ja sähkön kautta pääsen opiskelemaan sitä. Isäni on valmistunut sähköltä diplomi-insinööriksi, mutta tämä ei vaikuttanut hakupäätökseeni, sillä en tiennyt asiasta ennen kuin olin jo hakenut kyseiselle alalle. Luulin häntä matemaatikoksi.
 1. Teen kaikkia näitä asioita vapaa-ajallani. Tykkään aktiivisesta elämästä ja kaikenlaiset urheilu- ja kulttuurijutut kiinnostavat. Olen ratsastanut pienestä pitäen, teen töitä uimaopettajana ja lempibändini on Queen. Leivon myös kakkuja aina kun siihen on pienintäkään aihetta. Ja jos ikinä kaipailet seikkailua, niin mulle saa laittaa viestiä.
 1. Lempivärini on vihreä.
(Visited 408 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*