Sammakkoperjantai (vk10)Mikäli kaverisi sanoo jotain hassua, tai kontekstista irroitettuna hyvin outoa niin kannattaa suunnata Sössön sammakkopalstalle! Siellä voit näppärästi kirjoittaa mitä tulikaan sanottua ja kenen sammakon olet ilmiantamassa. Sössö ei tietenkään tue julkista nöyryytystä, joten hyvien tapojen mukaisesti on sopivaa muuttaa sammakon lipsauttajan nimi, ainakin vähän.

Uusimmat sammakot:

”Mulla on tulossa niin vähän noppia että alkaa ihan oksettaa…”
Eräs tupsu

”Mä otan sen pois sieltä sit kun mä haluun”
Koskenlaskija Akko

”Onpa sulla paljon sisaruksia”
”Faija on eläkkeellä niin sillä on aikaa tehdä!”

Nikke Nakuttaja

”Mä en vittu saa kurkkuu täält.”
Lennameela Svengin drinkeistä puhuessa

”Venaa mä katon nopee whatsappista et ketä kavereita mulla on”
Ninja Ajelu

”Älä taas kirjota mun sammakkoo turuks!”
Kauklahden kasvatti

”Porojen nussiminen on kyl vitun hyvää hommaa!”
Ilikka

(Visited 195 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*