50 vuotta sössötystä! (1993) "Kuksipistevihko"2/1993 lehden kansi
Päätoimittaja Jarkko Savolainen

Sössö täyttää tänä vuonna 50! Ikää on siis yli puolet koko killan iästä, eli pitkästä kiltaperinteestä on kyse. Sössö juhlistaa juhlavuottaan julkaisemalla vanhoista Sössöistä artikkeleita, siirtyen vuosi vuodelta kohti Sössön alkua.

Kyllä, luit oikein. ”Fuksipistevihko” jaetaan fukseille joka syksy tukemaan teekkarikulttuuriin tutustumista, sekä muistuttamaan että muutaman nopan edestä on opiskeltavakin. Kyseisen teoksen nimestä onkin sössö tehnyt pienen väännöksen vuonna 1993 ja julkaissut oman teoksensa. Nyt Sössö julkaiseekin kyseisen jutun uudestaan täytenä skannauksena!*

*Sössö ei ota mitään vastuuta siitä miten lukijat saattavat tulkita kyseisen skannauksen, eikä tue sen mahdollisesti ehdottamia tavoitteita. Emme myöskään ota vastuuta miten tämä mahdollisesti vaikuttaa tulevaan syksyyn!

(Visited 98 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*