Avengers Assembly!


TEKSTI: Ilmari Kasvi
VIDEO: Ilmari Kasvi

Heinä-elokuun vaihteessa pasilaan ajautui suuri aalto energiajuomia, nörtin hikeä ja univelkaa, kun jokavuotinen Assembly Summer, eli Kesäassyt saapuivat messukeskukseen. Paikalla oli paljon turnauksia, demoscenejä, kasuaali- ja hardcorepelaamista sekä yllin kyllin meemien huutelua.

Itse olen kokenut jokaiset kesäassyt vuodesta 2010 lähtien, ja ainakin parit seuraavat pitää käydä, jotta saisin kymmenen kasaan. Tänä vuonna koin assyt hieman eri roolista, sillä streamasin koko tapahtuman Sössön Twitch-kanavalle. Kokosin tallennetuista klipeistä highlight-koosteen niille, jotka streamin missasivat.

Neljän päivän streamaamisesta tuli opittua kaikenlaista, ja jos Sössön stream tulee Assyille myös ensi vuonna, se on todennäköisemmin käynnissä vain loppuillan ja aamuyön, jotta päätapahtumat ja unitauot eivät vaikuttaisi streamin laatuun.

Jatkossa Sössön stream saattaa pyöriä myös SIKlaneilla tai vastaavissa tapahtumissa.

(Visited 149 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*