OTTELUENNAKKO: Brothers In Legs - Otaniemi Eulers


TEKSTI: Nikke Mikkonen ja Juha Piipponen

Otaniemi Eulers saa maanantai-illan finaalissa vastaansa sarjaa mielin määrin dominoineen Brothers In Legsin. Jännitystä pelistä ei puutu – voittajalle on luvassa himoittu teekkarisarjan mestaruus!

Runkosarjassa Eulers pelasi ailahtelevasti. Seitsemän pelatun ottelun saldo näytti neljää voittoa ja kolmea tappiota maalierolla 23–16. Pudotuspeleissä joukkue onkin saanut pelin juonesta kiinni: 0–6- ja 2–0-voitot, eli ei päästettyjä maaleja. Eulersin vahvuudeksi luetaan ehdottomasti joukkuepeli. Joukkue on kasvanut yhteen, ja varsinkin jatkopeleissä hyvä joukkuehenki on näkynyt sekä kentällä että vaihtopenkillä. Joukkueesta ei yksittäisiä tähtiä nosteta, vaan joukkue on aina etusijalla. Nähtäväksi jää, jatkuuko Eulersin huima nousukiito aina mestaruusjuhliin asti.

Brothers In Legs on ollut harrastesarjassa voittamaton läpi kauden. Runkosarjaa 50–4-maalierolla dominoineen Legsin pelistä ei näytä heikkouksia löytyvän. Maali-iloittelujen ohella Legs on päästänyt koko kaudella vain viisi maalia, mikä kertoo myös erittäin kovasta puolustuspäästä. Eulersin ja Legsin keskinäinen kohtaaminen päättyi kauden ensimmäisessä ottelussa 7–1 Legsille, joten Eulers lähtee finaaliin hienoisena altavastaajana.

Eulersin pelaajatarkkailijat ovat seuranneet Legsin otteita ja havainneet kaksi selkeää vahvuutta ylitse muiden: taitavat yksilöt ja loistava maalivahti. Maalivahdin ohittaminen on ollut miltein mahdotonta läpi kauden, ja yksilötaidollaan Legsin pelaajat onnistuvat luomaan maalipaikkoja lähes tyhjästä.

Löytääkö Eulers keinot Legsin pysäyttämiseksi, vai puksuttaako Legsin mestaruusjuna vakuuttavasti loppuun asti? Kumpi kruunataan mestariksi, kumman kausi päättyy karvaaseen pettymykseen? Tätä et halua missata – tule kannustamaan Eulers voittoon!

FINAALI
Brothers In Legs – Otaniemi Eulers
Ma 4.4. klo 21.45
Otahalli
(Visited 275 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*