Hovineuvos ja -mestari: Nelli Liljasto & Axel Aurola


TEKSTI: Nelli Liljasto & Axel Aurola
KUVAT: Fanny Teissier

Moikka!

Meidän nimet on Nelli ja Axel, ja ollaan tän vuoden hallitukses Hovineuvoksen ja Hovimestarin roolissa. Toimitaan Hoviparina, ja järkätään erilaisia tapahtumia meidän Hupitoimikunnan kanssa. Ollaan vuoden ‘22 fukseja, eli aloitettiin heti kiltahommat emännän sekä isännän roolissa Hupitoimikunnassa sekä ISOina samassa fuksiryhmässä. 

 

Mitä kuuluu Hovin tehtäviin? Me yhdessä suunnitellaan tapahtumat, muun muassa sitsit, alusta asti sekä hankitaan kaikki tarvittava, ja meidän toimikuntalaiset sitten toteuttaa ne paikan päällä Hovin käskyjen alla. Koitetaan pitää toimikunta (toiminta)kunnossa aamusta yöhön erinäisin keinoin :). Tärkeintä tapahtumien järkkäilyssä on pitää hauskaa ja luoda kiltalaisille loistokas tapahtuma!

 

Tykätään pienistä kisoista, missä efortti voittamiseen on pieni. Tän perusteella aateltiin tehä teille pieni tietovisa meistä, jotta voitte oppii meist enemmän. Toivottavasti ei olla paljastettu meistä jo kaikkee :)). Oikeet vastaukset löydät lopusta!

 

Mistä Nelli on kotoisin?

 1. Pori
 2. Loviisa
 3. Kotka
 4. Turku

 

Lempidrinkkimme?

 1. ilmanen
 2. 90/10 suhteel tehty
 3. Axelin tekemä
 4. Nellin tekemä

 

Axelin lempisiivousasu

 1. boxerit
 2. a

 

Nellin lempikurssi?

 1. Piirianalyysi II
 2. Kenttäteoria
 3. Fourier
 4. läpipäästy

 

Syntymävuotemme?

 1. 2001
 2. 2002
 3. 2003
 4. 2004

 

Mistä Axel on kotoisin?

 1. Rauma
 2. Vaasa
 3. Turku
 4. Otaniemi

 

Oikeat vastaukset: c, a, a&b, d, c, d

 

(Visited 70 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*