THIS JUST IN: Juuri tulleen tiedon mukaan Otaniemi on täl puol... ? (Sössön7)Tämän päivän hämmästyttävimmät uutiset tulevat Espoosta, missä paikalliset ovat heränneet myrskyisen sään lisäksi jyriseviin uutiseen: Otaniemen maantieteellinen sijainti ei olekaan välttämättä siellä missä luulit! Kiihkeiden huhujen ja yllättävien raporttien mukaan Otaniemi, tunnettu teknologiakeskus ja Aalto-yliopiston kampus, on kuin onkin täl puol jokkee.

Tilastot, faktat, Sössön kulttuuritoimituksen tiukka analyysi ja kevyt ekstrapolointi paljastivat totuuden. Kuten yllä olevasta kuvasta on selkeästi havaittavissa, Otaniemi on samalla puolella merkittävää maantieteellistä rajaa kuin iso kirkko.

 

Sähkötekniikan kehdoista myös Tampere ja Lappeenranta ovat täl puol jokkee siinä missä Vaasa ja Oulu jäävät tois puol jokkee. (Käy tsekkaamassa miten Aurajoki jakaa muun tunnetun maailman osoitteessa https://kummalpualjokke.fi/)

 

Tilanne kehittyy nopeasti, ja toimituksemme seuraa tapahtumia tiiviisti. Pysy kuulolla saadaksesi lisää päivityksiä tästä hämmentävästä ja historiallisesta käänteestä. Onko Otaniemi todellakin tällä puolella jokea? Miten ja miksi? Vastausten toivossa, jatkamme raportointia paikan päältä.

(Visited 134 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*