Uskomaton skandaali: Hallituksen korkea-arvoinen jäsen nähty epäilyttävissä olosuhteissa - mitä tapahtui? (Sössön7)


TEKSTI: Visa Kurvi
KUVAT: Sössön kulttuuritoimitus

 

Tänään aamupäivällä kuohuttava tilanne herätti hämmennystä ja spekulaatioita, kun killan hallituksen puheenjohtaja Lairila nähtiin Otaniemen keskustan Alkossa ostamassa huomattavan määrän väkeviä alkoholijuomia. Silminnäkijöiden mukaan Lairila saapui liikkeeseen hieman keskipäivän jälkeen ja suuntasi suoraan korvaisten väkevien juomien hyllylle.

”Se oli todella outoa nähdä hänet siellä siihen aikaan päivästä. Yleensä ihmiset käyvät Alkossa iltapäivällä tai illalla, mutta tämä oli aivan poikkeuksellista, varsinkin teekkarille.”, kertoo yksi paikalla ollut asiakas joka haluaa pysyä nimettömänä.

Puheenjohtaja, joka on tunnettu tiukasta työetiikastaan ja raittiista elämäntyylistään, ei ole aiemmin ollut julkisuudessa vastaavien tilanteiden yhteydessä.

Tilanteen näki myös Sössön kulttuuritoimituksen toimittaja, joka pääsi ottamaan kuvan tapahtumasta. ”Lairila vaikutti olevan kiireinen ja vältteli katsekontaktia. Hänellä oli mukanaan suurikokoinen reppu, johon latasi ostoksensa. Reppuun näytti sujahtavan yksi lasinen pullo”, toimittaja kertoo. Lairila ei halunnut kommentoida tilannetta, vaan poistui paikalta ripein askelin.

Hallituksen puheenjohtajan toimiston tiedottaja on kommentoinut tilannetta lyhyesti: ”Puheenjohtaja oli liikkeellä yksityisasioissa, eikä halua kommentoida asiaa enempää. Pyydämme kunnioittamaan hänen yksityisyyttään.”

On vielä epäselvää, miten tämä tapaus vaikuttaa Lairilan asemaan ja julkiseen kuvaan hallituksen puheenjohtaajana. Seuraamme tilannetta jaa päivitämme uutisia tarpeen mukaan.

 

Ps. kevyttä perjantaita ja aurinkoista viikonloppua kaikille lukijoille <3 Sössö love, Sössö is live!

(Visited 236 times, 1 visits today)

1 Comment on Uskomaton skandaali: Hallituksen korkea-arvoinen jäsen nähty epäilyttävissä olosuhteissa - mitä tapahtui? (Sössön7)

  1. Mihin nämä nykynuoret ovat menossa…. Rahaa tuhlataan merkkiviinaan eikä opintoihin keskitytä…. Toista oli silloin kun minä olin amk:ssa 69….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*