Excursiomestari: Visa Kurvi


TEKSTI: Visa Kurvi

Hei kiltatoverit!

Olen Visa ja toimin Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksessa vuonna 2023 excursiomestarina.
Keskeisin tehtäväni on järjestää ja koordinoida kiltalaisille excursioita, joissa vierailemme eri yrityksissä ja saamme tietoa heidän toiminnastaan ja työmahdollisuuksistaan. Excursioilla opiskelijoilla on mahdollisuus päästä tutustumaan yrityksiin ja niiden toimintaan käytännössä. Parhaassa tapauksessa ne avaavat ovia tulevaisuuden uramahdollisuuksiin.

Tärkein yksittäinen tehtäväni on vuodenkohokohdan, Kotimaanpitkän järjestäminen. Kotimaanpitkä tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden matkustaa ympäri Suomea ja tutustua eri kulttuurikohteisiin sekä yrityksiin. Omat unohtumattomimmat opiskeluajan muistot ovat juuri Kotimaanpitkältä.

Toinen suurempi projektini on Sähköpäivät, Suomen sähkökiltojen yhteinen kokoontuminen, joka tuo yhteen opiskelijat ja alan ammattilaiset erilaisten puheenvuorojen, työpajojen ja juhlien merkeissä. Sähköpäivät järjestää vuorotellen eri yliopistojen killat ja tänä vuonna minun vastuullani on vain Otaniemeläisten kuljetuksen järjestäminen.

Kun en ole kiireinen excursioasioiden kanssa, autan yrityssuhdemestaria yrityssuhteiden ylläpitämisessä. Yrityssuhteiden rakentaminen on avainasemassa kiltaelämässä ja niiden ylläpitäminen on tärkeää myös excursioiden toteutumisen kannalta. Avustan lisäksi hallituksen juoksevissa asioissa, jotka tuovat tasapainoa tehtäviini, sillä excursiomestarin rooli ei ole raskaimmasta päästä.

Hallituskaudellani olen oppinut valtavasti tapahtumien järjestämisestä ja ryhmätyöskentelystä. Erityisesti olen nauttinut työskentelystä mahtavassa hallitusporukassa. Jos sinua kiinnostaa excursiomestarin tehtävät ja/tai haluat oppia lisää siitä, mitä hallituskausi pitää sisällään, voit tulla kyselemään lisää TG:ssä tai tapahtumissa.

 

Nähdään Kotimaanpitkällä 2024!

(Visited 48 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*