Puheenjohtaja: Otto JulkunenSIKHPJ01/23                                                                                 Pöytäkirja

Pöytäkirja

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen puheenjohtajan kokous SIKHPJ01/23

Otto Julkunen edustusasussa.
Otto Julkunen edustusasussa.

Aika: Keskiviikkona 22.2.2023, kello 13.22

Paikka: Kiltis

Läsnäolijat:

Puheenjohtaja Otto Julkunen

1. Kokouksen avaaminen

Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 13.26

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Kokouskutsu oli lähetetty ajoissa ja hallituksen puheenjohtajista oli paikalla 1/1. Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi sellaisenaan.

4. Edellisten kokousten pöytäkirjat

Edellisiä pöytäkirjoja ei ole.

5. Ilmoitusasiat

Ulkona on aurinkoista

PoTa bängäs

Toteemieläin on kettu

Likaset tiskit konee(lle)seen

6. Killan puheenjohtajan esittely ja kuulumiset

Kato kato, mitä helv*ttiä, moro moro! Mä oon Otto Julkunen ja ehkä useammin tunnettu nimellä Ode. Fuksina aloitin sähköllä vuonna 2019 ja selkeää loppua opinnoille ei vielä näy ”:D”. 

Elämässä en kauhean kauaksi ole päässyt, koska olen kotoisin tuolta itäisestä satamakaupungista ja elänyt koko niemiaikoja edeltävän ajan siellä. Opintojen alettua oli taivuttava muuttamaan kotipaikkakunnaksi Espoo. Hetkeäkään en kuitenkaan ole Teekkarikylässä asumista katunut. 

Fuksivuonna osallistuin mahdollisimman paljon toimintaan ja tapahtumiin. Kuitenkin killan toimintaan lähdin virallisesti mukaan tupsuvuonna, kun hallituksessa olevan yritytyssuhdemestarin pesti veti mukanaan. Hallitusvuosi osoittautui kaikkia odotuksia paremmaksi, koska sain haastaa itseäni, tehdä kivoja tapahtumia yrityssuhdetoimikunnan kanssa, kuten killan historian pohjoisimpaan suunnanneen Kotimaan pitkän ja nauttimaan hallituksessa olemisesta. Sen vuoden jälkeen tiesin, että haluan jatkaa vielä toimintaa.

Hallitusvuoden jälkeen tuli kuitenkin lähtö vaihtoon, Ranskaan, mikä toi hyvän nollauksen kiltatoimintaan. Vaihdossa tuli vietettyä aivan uskomaton puoli vuotta ja paluuni kunniaksi oli tietenkin järjestetty arvolleni sopivat paluujuhlat, nimittäin Potentiaalin Tasaus 100!

Viime syksynä pienen opiskelutauon ja kandiksi valmistumisen jälkeen kilta otti taas tiukasti otteeseensa. Puheenjohtajuus kutsui ja hommat alkoivat. Toistaiseksi, vaikkakin se on ollut välillä haastavaa, en vaihtaisi yhtäkään hetkeä pois. Killan tarjoamat mahdollisuudet ja hauskuus on vielä tiukasti pitänyt minut osana kiltaa. 

Näihin kuviin ja tunnelmiin haluan toivottaa kaikille parasta mahdollista kevättä! Muistakaa opiskella ahkerasti, mutta sen ohella myös nauttia opiskelijaelämästä.

Siirryttiin kokoustauolle ajassa 14.05

Palattiin kokoustauolta ajassa 14.15

7. Hallintoasiat

Elämänhallinta… on

8. Talousasiat

Rahaa pitää kiireesti käyttää ennen kuin se loppuu. 

9. Muut esille tulevat asiat

Yllättäen minulla on killan ulkopuolellakin elämää. Pidän paljon urheilusta ja oma lajini on vuosikausia ollut tennis. Viime aikoina en sitä ole kauheasti kerennyt pelata valmennuksen loputtua, mutta saliurheilu on sen sijaan tullut siihen tilalle. Nykyään putkiaivona tuo iloa mennä useita kertoja viikossa nostamaan raskaita asioita, koska mikä onkaan parempaa ajanvietettä.

Ruoka on myös ihan kiva juttu. Ennen pidin myös sen tekemisestä, mutta se on vähän jäänyt ja jatkossa haluaisin mieluummin oman kokin keskittyen itse vain syömiseen. Lempiruokaa kysytään usein, mutta siihen en kyllä selkeästi osaa muuten vastata kuin ilmainen. 

Nyt tekstiä alkaa olla jo ihan tarpeeksi, joten aika lopettaa horinat. Saa tulla juttelemaan milloin vain, paitsi virka-aikojen ulkopuolella. 

10. Seuraava kokous

Ei

11. Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 14.27

Pöytäkirjan vakuudeksi

____________________________

Otto Julkunen, Puheenjohtaja

(Visited 211 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*