Teknologiamestari: Ilari Ojakorpi


TEKSTI: Ilari Ojakorpi
KUVAT: Viljami Wuollet

SIKH22 Hallitusesittelyjen seitsemäs osa!

 

Moi, olen Ilari ja toimin tänä vuonna Teknologiamestarina.

Ennen opintojani Aallossa, opiskelin Lyseon lukiossa kotikaupungissani Jyväskylässä. Noihin aikoihin olin vielä kiinnostunut fysiikasta ja ajattelinkin hakevani opiskelemaan sitä yliopistossa. Silloinen fysiikan opettajani kuitenkin totesi että jos haluaa tehdä muuta kuin opetustyötä kannattaa harkita teknillistä. Opettajani neuvojen mukaan päädyin selailemaan eri vaihtoehtoja ja totesin että sähkötekniikka vaikuttaa mielenkiintoiselta. Koska Tampere tuntui olevan liian lähellä kotikaupunkiani päädyin hakemaan Aaltoon.

Fuksivuoteni aloitin 2018 ja killan toimintaan lähdin jo silloin aktiivisesti mukaan. Vuosien varrella olenkin toiminut ISOna, PoTa 99 toimikunnassa, webi-kisällinä ja kiltahuone vastaavana. Kiltatoiminnasta olenkin saanut paljon irti sekä erinäisistä tapahtumista ja reissuista, mutta myös yhteisöstä josta on saanut tukea niin opintoihin kuin niiden ulkopuolisiin asioihin.

Killan lisäksi olen fuksista lähtien ollut mukana aktiivisesti teekkarispeksissa, jonne päädyin aiemman harrastamiseni takia tekemään valotekniikkaa. Speksi urani on jatkunut teknikon roolissa, jonka vuoksi minut on saattanut nähdä monissa smökki bileissä valopöydän takana. Tämän vuoden produktiossa toimin tuottajana ja viran puolesta täytyykin antaa vahva suositus suuntaamaan ositteeseen speksi.fi ja ostamaan liput kun vielä niitä on saatavilla.

Kilta on ollut omassa opiskeluissani isossa roolissa, siksi halusin myös toimia aktiivisemmin tekijänä killlassa sekä mahdollisuuden kehittää killan toimintaa. Tänä vuonna vastaankin siis Teknologiamestarina killan digitaalisista palveluista, joten jos jokin esimerkiksi webissä mietityttää voi minulle laittaa viestiä.

 Onnea tenttiviikkoon ja hyvää wapun odotusta!

Ilari

(Visited 132 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*