Sihteeri: Emilia Kortelainen


TEKSTI: Emilia Kortelainen
KUVAT: Oona Karjalainen

SIKH22 Hallitusesittelyjen toinen osa!

Moikka! Olen Emilia, vuoden 2022 sihteeri. Kuten kaksi edeltäjääni, olen minäkin viettänyt ensimmäiset vuoteni Kuopiossa. Suurimman osan elämästäni olen silti viettänyt Suomen Turussa.
Opintoni sähköllä aloitin vuonna 2020 ja tänne päädyinkin muutaman mutkan kautta. Opiskelijaurani aloitin jo vuonna 2015 kemialla Turun yliopistossa, jossa vietinkin muutaman vuoden. Vuonna 2019 työt toivat minut Espooseen ja kun työt alkoivat tökkiä, päätin että nyt on aika lähteä taas opiskelemaan.

Fuksivuonna yritin osallistua mahdollisimman paljon tapahtumiin ja lähteä kaikkeen mukaan. Vuosi olikin koronasta huolimatta huikea. Syksyllä lähdin mukaan kiltatoimintaan kähmyämällä Emännäksi. HTMKvuosi alkoi koronan merkeissä, mutta syksyllä päästiinkin järjestämään kunnolla tapahtumia. Viime keväänä hain myös ISO:ksi, joten syksyllä riittikin hommaa.

Jo fuksivuonna tiesin, että haluan myös vaikuttaa killan toimintaan, joten kähmysin sihteeriksi ja mediamestariksi viime syksynä. Sihteerin tehtäviin kuuluu pöytäkirjojen kirjoittelu sekä muiden juoksevien hallintoasioiden hoitaminen, viikkomailin koostaminen ja lähettäminen ja sosiaalisen median päivittäminen somevastaavan kanssa. Homma on tuntunut tähän mennessä mielekkäältä ja odotan innolla mitä vuosi tuo tullessaan.

Lopuksi halua toivottaa kaikille aurinkoista kevättä ja tsemppiä alkaneeseen lähiopetukseen!

Emilia

(Visited 264 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*