Teekkariuden äärellä


TEKSTI: Niilo Siren

Sössössä julkaistava sisältö on muutakin kuin vain toimittajien jorinoita, sillä kuka tahansa kiltalainen voi halutessaan toimia Sössö Freelancerina ja tuottaa yhteisöä ilahduttavaa sisältöä niin lehti- kuin netti-Sössöön. Jos jutun tekeminen kiinnostaa, niin kannattaa ehdottomasti navigoida Sössön sivujen Freelancers-osioon tai ottaa suoraan yhteyttä esimerkiksi päätoimittajaan.


Hei vaan!

Minun nimeni on Niilo Siren ja olen vuoden 2020–21 Sähköinsinöörikillan fuksi. Heti ensimmäiseksi haluan sanoa, että kiltamme yhteishenki, fiilis ja tapahtumat ovat olleet aivan through the roof! Haluan myös kiittää kaikkia tapahtumien järjestäjiä sekä killan hallitusta vaikeasta vuodesta, olette tehneet siitä enemmän kuin mieluisan!

Mitä kaikkea on olla teekkari?

Koko ikäni ajan olen nähnyt, kun isäni laittaa Wappuna ruskehtavan teekkarilakkinsa päähän. Isänikin on sattumalta sähköinsinööri, joka oli fuksina Aallossa vuonna -85. Hän asui jopa samassa talossa kuin minä nyt. Isäni kertoi aina, että ei kannata juoda enempää kuin muutamaa annosta, sittenhän tulee jo paha olo. Hieman tässä fuksina nyt naurattaa nuo faijan väitteet. Teekkarius on toki paljon paljon muutakin kuin Jallun läträämistä. Se on yhteishenkeä, tapahtumia, perinteitä sekä mieltymyksiä yhdistävä kunniasana ja elämäntapa! Koko elämäni olen ihmetellyt, että mitä vikaa on matematiikassa, fysiikassa tai kemiassa? Luonnon monimutkaisuuden ja ilmiöiden syvällistä teoreettista ymmärtämistä? Onhan tuo nyt todella siistiä!

Wappu on jo nurkan takana. Toivottavasti kaikkien mielet ovat jo korkealla raskaasta vuodesta huolimatta, sillä kohta pääsemme juhlistamaan Wappua! Toivotan kaikille sydämellisesti iloa ja jaksamista.

– Mikä tulee Wappuna auringonlaskun jälkeen? – Vappu Pimiä

(Visited 290 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*