Rahastonhoitaja: Santeri Huhtala


TEKSTI: Santeri Huhtala
KUVAT: Titta Keskinen

SIKH21 Hallitusesittelyjen kolmas osa!

Moi kaikille!

Olen Santeri ja toimin rahastonhoitajana killassa vuoden 2021.  Olen toisen vuoden sähköläinen ja kotoisin Tapiolasta. Yläkoulun kävin Otaniemessä evakossa ja lukion jälkeen olin Otaniemessä töissäkin puoli vuotta, joten opiskelupaikka Aallosta tuntuikin lähinnä paluulta Otaniemeen.

Kävin kaikki koulut Tapiolassa ja piirit olivatkin sen verran pienet, että olin jo pääsykokeen jälkeen aika valmis lähtemään Tampereelle. Pääsin kuitenkin Aaltoon, joka ei ole kaduttanut päivääkään. Vaikka olen aina elänyt Otaniemen vieressä, niin täytyy sanoa, että koko alue ja teekkarikulttuuri oli mahtava yllätys. Kiltatoiminta veti puoleensa hupitoimikunnan muodossa jo ensimmäisenä vuonna ja halusin ehdottomasti jatkaa killan jokapäiväisessä toiminnassa mukana, joten hain rahastonhoitajaksi.

Muutaman välivuoden (laivasto on god-tier) jälkeen fuksisyksynä 2019 kävin lähes jokaisessa tapahtumassa ja pääsin tutustumaan mahtaviin ihmisiin. Jo kuukauden opiskelun jälkeen olin Audiopolin mukana Kuopiossa ja Iisalmessa. Fuksivuosi vei mukanaan ympäri Suomea ja muutaman kerran Ruotsiinkin. Jälkikäteen ajateltuna aika on mennyt uskomattoman nopeasti mutta myös erittäin antoisasti.

Tammikuussa 2020 odotti muutto Otaniemeen ja juurruin tänne välittömästi. Naurattaa välillä ajatella, kuinka Otaniemestä poistumista voi jo verrata melkein matkalle lähtöön. Yliopistossa opiskelu tuleekin varmasti olemaan erityinen elämänvaihe asumiseen liittyen, kun suurin osa kavereista asuu naapurissa.

Koko fuksivuoden pääteemana olikin lähteä mukaan kaikkeen mahdolliseen, vaikkei mistään mitään etukäteen tietäisikään. Näin päädyin myöhemmin hakemaan myös hallitukseen, enkä sitäkään ole joutunut hetkeäkään katua. Rahastonhoidossa kaikki on ollut täysin uutta, joten edeltäjä onkin saanut tottua hyvään kysymystulvaan Telegramissa. Tähän mennessä kaikki on ollut myös mielenkiintoista ja uutta on saanut oppia paljon. Onneksi kävin myös hyvän keskustelun edellisen rahastonhoitajan kanssa ennen kähmyä, joten työmäärä ei ole tullut yllätyksenä.

Lopetukseksi: Ananas kuuluu pitsaan, juusto kinkun päälle, ketsuppi juuston päälle, ruisleipä on maailman parasta ja kananmunia ei kannata unohtaa kiehumaan killan kesäpäivien ajaksi.

Santeri Huhtala

(Visited 185 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*