Yrityssuhdemestari: Jarno Mustonen


TEKSTI: Jarno Mustonen
KUVAT: Essi Jukkala

SIKH20 Hallitusesittelyjen yhdestoista osa!

Terve!

Olisiko teillä hetki aikaa puhua opiskelijayhteistyöstä Sähköinsinöörikillan kanssa? Noh, ei se yrityssuhdemestarin puhelu firmaan aivan noin ala, mutta samaan suuntaan kuitenkin. Olen siis Jarno, SIKin yrityssuhdemestari vuosimallia 2020.

Yrityssuhdemestarin homma on siis pitää yrityssuhteita yllä. SIK tekee yritysten kanssa sponsorointi- ja yhteistyösopimuksia, joiden tuotoksia ovat mm. Sössön mainokset, haalarimainokset ja työpaikkailmoitukset. Nämä sopimukset ja yhteistyö on pitkälti meikäläisen hommia. Toki yrityssuhteisiin kuuluvat erittäin näkyvänä osana myös osana excursiot, mutta ne ovat excursiomestari Jessen tonttia.

Jonkin aikaa olen ehtinyt Otaniemen touhuja seurata, aloitin opiskeluni 2015. Onnistuneen fuksivuoden jälkeen lähdin armeijaan (sain muuten 61 noppaa ja hienon haalarimerkin yliopistolta sen ainoan kerran). Armeijassa vierähti vuosi ja jatkoin opintoja 2017 syksyllä. Armeijan jälkeen uskaltauduin mukaan kiltatoimintaan ja olin excursiovastaavana YTMK:ssa. Ennen kuin uskaltauduin hakemaan hallitukseen, vierähti vuosi vielä Opintotoimikunnassa, jossa tosin panokseni jäi aika pieneksi. Tähän päälle tulee vielä parin vuoden ISOilu, joka on ollut myös mukavaa hommaa.

Harrastuksista ja aikaisemmasta elämästä sen verran, että olen 8-vuotiaasta asti harrastanut purjehdusta. Tällä hetkellä on menossa valitettavan pitkäksi venynyt tauko. Uskon tauon jatkuvan pitkään, sillä purjevenerahastoni meni aika pahasti miinukselle vallitsevan tilanteen takia ja omaa venettä ei varmaan pariin vuoteen ole tulossa. Varmasti eniten aikaa on kuitenkin uhrattu partiolle, jota olen harrastanut 12-vuotiaasta asti erittäin aktiivisesti koko ajan. Tälläkin hetkellä lippukunnanjohtajan pesti löytyy takataskusta.

Olen kotoisin Lohjalta. Tähän kohtaan monella on se hauska sutkautus, miettikää vain mielessänne. Noniin, eli olen siis kotoisin Lohjalta, ja sen parhaasta osasta, eli Lehmijärveltä. Lehmijärvi on pieni kylän tapainen Lohjalla. Mainittavia kohteita Lehmijärvellä on vieläkin toimiva oma kyläkoulu. Siellä vietin elämäni ensimmäiset 20 vuotta, kunnes muutin Espoo-Helsinki akselille. Kummassakin kaupungissa olen majaillut vaihtelevasti. Otaniemessä minulla ei kuitenkaan ole ollut asuntoa.

 

 

(Visited 311 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*