ISOvastaava: Pekka Aho


TEKSTI: Pekka Aho
KUVAT: Robin Rantala ja Pekka Aho

SIKH20 Hallitusesittelyjen kuudes osa!

Moro!

Olen Pekka ja toimin killan ISOvastaavana vuonna 2020. Olen fuksi vuosimallia 2017 ja tulin Otaniemeen niinkin kaukaa kuin Espoon Hyljelahdesta. Eli espoolainen henkeen ja vereen, ainakin melkein – elämäni ensimmäiset 8 vuotta asuin Kannuksessa, eli syntyjäni olen keskipohojalainen.

Ennen Otaniemeen saapumista olin kuullut jotain teekkarikulttuurista, mutta ensimmäisen kerran astuessani Alvarinaukiolle, pääsin vasta jyvälle kaikesta mitä vielä oli vastaan tulossa. Jo orientaatioviikolla rakastuin teekkarikulttuuriin ja päätin, että fuksivuoden aikana aion ottaa kaiken mahdollisen siitä irti. Fuksina tulikin käytyä läpi kaikki mahdollinen mihin ehti/jaksoi mennä, tämä näkyikin sitten opintopisteissä vuoden lopussa.

Kiltaurani aloitin fuksina lukkarikisällinä ja seuraavana vuonna toimin kulttuurivastaavana. Viime syksynä kähmyjen lähestyessä aloin miettimään mitähän hommia sitä seuraavaksi tekisi. Erään opiskelun täyteisen päivän päätteeksi lähdimme tulevan fuksikapteenin (sen pidemmän) kanssa palkitsemaan itsemme McDonald’silla. Ruokailun yhteydessä olin huomaamattani kähmynnyt useampaan virkaan, joista itseäni eniten kiinnosti ISOvastaavan virka. Toimin ISOna toista vuotta ja ajattelin, että seuraavanakin vuonna haluan ehdottomasti olla mukana ISO-toiminnassa.  Halusin kuitenkin olla mukana jollain muulla tavalla kuin uudelleen ISOna, joten ISOvastaavaksi hakeminen kuulosti hyvältä ajatukselta. Olin nähnyt Ellan ja Oton tekemisistä pieniä vilauksia ja ne olivat herättäneet kiinnostuksen kyseiseen virkaan.

Olin hautonut ajatusta hallitukseen hakemisesta jo jonkin aikaa, mutta mitkään hallituksessa olevista viroista eivät olleet aivan omaa mielenkiintoa herättäviä. Vuodelle 2020 Ella päättikin nostaa ISOvastaavan hallitukseen. Se oli minulle onnenpotku, pääsin tekemään mielenkiintoista hommaa ja samalla näkemään kiltatoiminnan hallituksesta käsin.

Koska yllättävät faktat ovat olleet suosittuja tässä muutama: Olen kuusinkertainen setä/eno, minullakin on joskus ollut olkapään alapuolelle asti hiukset ja omistan Norwichinterrierin.

 

Loppuun vielä toivottu kuva Gambinasta.

Kinkku kuuluu juuston päälle.

(Visited 400 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*