Sammakkoperjantai (vk06)Mikäli kaverisi sanoo jotain hassua, tai kontekstista irroitettuna hyvin outoa niin kannattaa suunnata Sössön sammakkopalstalle! Siellä voit näppärästi kirjoittaa mitä tulikaan sanottua ja kenen sammakon olet ilmiantamassa. Sössö ei tietenkään tue julkista nöyryytystä, joten hyvien tapojen mukaisesti on sopivaa muuttaa sammakon lipsauttajan nimi, ainakin vähän.

Uusimmat sammakot:

”Mun humalatila ei riipu siitä miten paljon mä oon juonu”
Muuan lukkari

”Sadast neliöst saa ainaki viistoist kuutioo”
Juan Tami

”Ennen oon ajatellu että kik ois hyvä, mutta nykyään vissiin sähkö on ainoo kilta missä on mitään järkeä.”
Junnu Avonen

”Kyl mä sen tonne laittaisin jos se nousis muttaku ei nouse!”
Kasviruukku

”Ei mua kiinnosta se koulunkäynti kunhan mä saan ne rahat!”
L’Ma Sytykekorpi

”En tiedä haluunko olla mitenkään sähkön kaa tekemisissä”
Äl Mela Thotmuse

”Tuuksää pajalle?” -” en mää pysty ku me approksimoidaan cosinia!”
Hikka Iittu

(Visited 143 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*