Sössön visuaalinen ilme uudistuu!


TEKSTI: Miika Koskela

Eilen Sössö pääsi viimein viettämään juhlallisesti 50 vuoden ikäänsä ja vuoden aikana on Sössön värimaailmakin ollut juhlallisissa väreissä. Nyt on kuitenkin Sössön aika karistaa tummat juhlavat sävyt ja suunnata katseensa kohti kirkasta tulevaisuutta. Samalla myös olemme uudistaneet logoamme hieman, jonka nopeimmat ovat saattaneet bongata uusista Sössövaatteista joita Sössöläisten päällä on voinut nähdä. Uuden logon mukaisia haalarimerkkejäkin on luvassa tulevaisuudessa!

Kiitoksia Sössössä mukana olleille, niin toimitukselle, vapaaehtoisille kirjoittajille, sammakoiden ilmiantajille ja kaikille kiltalaisille huikeasta tuesta kaikkien näiden Sössön vuosien aikana!

(Visited 112 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*