Sammakkoperjantai (vk34-35)Mikäli kaverisi sanoo jotain hassua, tai kontekstista irroitettuna hyvin outoa niin kannattaa suunnata Sössön sammakkopalstalle! Siellä voit näppärästi kirjoittaa mitä tulikaan sanottua ja kenen sammakon olet ilmiantamassa. Sössö ei tietenkään tue julkista nöyryytystä, joten hyvien tapojen mukaisesti on sopivaa muuttaa sammakon lipsauttajan nimi, ainakin vähän.

Kesällä sammakoita julkaistiin hiljaisen raportointitahdin takia silloin kun niitä kertyi tarpeeksi. Kuitenkin luottomme orientaatioviikon vaikutukseen killan möläyttelijöihin on kova, joten orientaatioviikosta eteenpäin palaamme taas viikoittaisiin julkaisuihin!
Jatkakaa möläyttelyjä!

Uusimmat sammakot:

”Mä voin vetää iha mitä vaan!”
Alokas Ruotsi

”Paljon 6 euron drinkki maksaa?”
Hami jyytiäinen tiskillä

”Ei viini oo alkoholismia”
Jusse Jaftafsson – sikh16 kesäpäivät

”Ota pärstä pois edestä ni mä voin painaa takaa”
Lip Karling – Elepajaa raksaillessa

(Visited 140 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*