50 vuotta sössötystä! (2003) "SIK Deitin senssipalsta"


TEKSTI: Koonnut: Antti Karilainen

3/2003 lehden kansi Päätoimittajana Antti Karilainen

Sössö täyttää tänä vuonna 50! Ikää on siis yli puolet koko killan iästä, eli pitkästä kiltaperinteestä on kyse. Sössö juhlistaa juhlavuottaan julkaisemalla vanhoista Sössöistä artikkeleita, siirtyen vuosi vuodelta kohti Sössön alkua.

”SIK Deitin senssipalsta

SIK Deitissä sähköläiset saivat täyttää seuranhakuilmoituksia. Toimitus yllättyi innokkuudesta ja nyt ylpeänä esittää ensimmäisen ja luultavasti viimeisen deittipalstan Sössö-lehdessä.

He sinä hyvännäköinen, ruotsia äidinkielenään puhuva nuorimies! Harrastat purjehdusta sekä golfia ja muilta bisneksiltä ehtiessäsi piipahdat toisinaan Hankkenilla edistämässä akat. uraasi. Kaivopuisto ja BMW ovat arkeasi. Talous ei ole ongelma, sillä pappa betalar. Sinua etsii katseenkestävä, mutta silti sinkku punapää.
yst. vast. Sössöön nimim. “Laatutietoinen”

Kyllä se koko merkitsee!!! Sinä miehekäs kaljupää, mahdatko olla yhtä pitkä kuin olet pitkä?
Sydän

2,35 metriä teekkarinaista etsii 3,55 metriä miestä.
Kura

Vanha likainen setä haluaa tutustua moniin kiltteihin fuksityttöihin. Jos vastaat kuvausta, saavu Ullikselle wappupäivänä ja etsin sinut käsiini.
Kiltahuone

178,5 senttinen tumma ja tulinen, johtavassa asemassa oleva viriili nuorimies etsii 163-164 senttistä sähäkkää ja simpsakkaa tyttöä itselleen.
Yhteudenotot kirjeitse killan punaiseen postilaatikkoon. Kuoreen merkintä pj jp.

Työtä vieroksuva viinaan menevä opiskelijamies etsii kaunista ja varakasta suomenruotsalaista naista. Myös aatelittomat huomioidaan.
yst. vast. täm. lehd. toim. nim. joo. juu. jaa. ei

Etsitään oikeasti oikeita kavereita. Sinun tulee olla vain hyvännäköinen, fiksu, seurallinen ja kaverihenkinen. Toimihenkilöt älköön vaivautuko.
Killan sihteeri Heidi

Pikku-Hiirelle terveisiä!
–^._.^–

Etsitään 186,4 senttistä urheilullista tai sporttista miestä 171 senttiselle pirteälle punapäälle. Et kammoa expressiä ja lyhyttä sinussa ovat vain hiukset.
Vastaukset kirjeitse urheilun ilmoitustaululle

Sinä söpö poika Sähköltä. Istuimme samalla luennolla M-salissa. Jäin kaipaamaan.
Nimetön

Hauska tiikeripoika etsii seuraa ulos hauskoista tyttötiikereistä. Vietä hauska päivä (ja ilta) eläimenä! Tartu minua hännästä, mutta ethän käytä kynsiä!
Vastaukset kirjeitse Sössön ilmoitustaululle tai hallituskopin lötteröön.

Etsin syvempää suhdetta.
R. Siffredi

Jos tunnet itsesi ihmiseksi, ilmesty Ullikselle vappupäivänä. Siellä odottaa aurinkoa kaipaavia apinoita.
Nimetön, varmaankin ne apinat (toim. huom.)

Entinen SM-tason urheilija etsii sporttista ja pirteää nuorta naista treenikaveriksi. Toivottavasti kokoeromme ei ole sitä suurempi, rentona olen jopa yli 185-senttinen
Nimim. Harjoitellaan yhdessä

Hei sinä 184,4 cm unelmien mies! Sinua etsii yhä kiltti sekopää tyttö. Voita matka puuosastolle kanssani! Lähetään vaikka maailman ympäri mahd. pian?
rinkeli8@hotmail.com

A nice Polish guy is searching for a Finnish girl to have a lots of wild … conversations at the guild room.
You should know already…

Etsitään tyttöystävää. Vaatimuksina korkeakoulutodistus, väh. kahden vuoden seurustelukokemus, osaa sujuvasti kolmea kieltä, isän ja äidin yhteinen verotettava tulo väh. 150.000 e vuodessa, korkeintaa 22 vuotta vanha ja ulkoisilta ominaisuuksiltaan sopiva.
Huuda kovaa!

Kuusi unkarilaista ja kolme ruotsalaista etsivät majoittajia toukokuun lopulle. Olemme savuttomia ja muutenkin mukavia.
eestec+board@cc.hut.fi

Oletko kateellinen “lehtitoimittajien” työsuhde-eduille? Sinustakin voi tulla minun oma assistenttini, bonuksena voit saada kirjoituksiasi lehteeni. Sössön ensiaukeamalla

Sinä tyttö siellä SIK:in ständillä. Sulla oli sellainen muoviläpyskä rinnuksilla.  Sinua jäi kaipaamaan ykx ujo poika.
Odotan auringonlaskussa

Elämäsi excursio odottaa. Pituus 185 cm, lähtö heti, paluu? Matkan varrella tutustumisia kaikenlaisiin mielenkiintoisiin kohteisiin.
Ilmoittautuminen hallituskopin XQlötteröön

Vauhdikas menomies etsii tyttöä koodaamaan soluunsa. Oletko kyllästynyt derivoimaan yksin? Täyttääkö yksinäisyys elämäsi integraalin? Sinua odottaa piinkova bailumies Otaniemestä!
ICQ 100101101

Sin.silm. teekk.poik. etsi. seur. yks. ilt. Pun. tukk. tyt. 20-25 v. ott. yht. Nim. takk. tul. ja karh. talj. P.S. Kuv. ois. kiv.
Kiinnostuneet Senaatintorille 24.4. klo 17

Sinä ihana (siis ei NIIN kakkapää) 174 senttinen kosmopoliitti ja adonis. Sinua odottelee pirtsakka pimu wappuna Dipolissa.
Tunnistat minut haalarista

Neljän ja puolen lapsen putkiasentaja isä Korsosta etsii päiväteeseuraa huumorimielessä. Pullon lähettäjälle varma vastaus, mieluiten alueelta Westend-Ullanlinna.
Korson raggarimarket PL 69 Korså”

(Visited 261 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*