Jaakko Koskela, Opintomestari


TEKSTI: Jaakko Koskela
KUVAT: Mikko Haapamäki

Hallitusesittelyjen viides osa!

Sitä miksi muutamia vuosia sitten päädyin hakemaan Aalto-yliopistoon opiskelemaan elektroniikkaa ja sähkötekniikkaa, en vieläkään tarkalleen osaa sanoa. Kuitenkin tekniikan ala tuntui olevan lähellä sydäntä ja sähkö tulevaisuuden ala, joten loppukesästä 2016 päädyinkin muuttamaan Espooseen eräästä Keski-Pohjanmaan rantakaupungista.

Oman kiltaurani aloitin hieman varovaisesti, päätöksellä olla hakematta killan toimihenkilöksi ensimmäisenä opiskeluvuotenani, jotta voisin keskittyä paremmin opintoihini. Fuksikeväänä päädyin kuitenkin hakemaan ISOksi ja seuraavana syksynä hieman kokeneempana ja positiivisten kokemusten siivittämänä tulin siihen tulokseen, että kiltatoiminta ei ole pois opiskelusta ja muusta vapaa-ajan toiminnasta vaan voi parhaimmillaan antaa kokemuksia ja taitoja, joita koulun penkillä istuminen ei tarjoa. Toisena opiskeluvuotenani päädyinkin killassa opintovastaavaksi. Tässä tehtävässä edustin kiltaa mm. opintoaiheisissa tapahtumissa sekä kirjoittelin kurssikuvauksia varjo-opinto-oppaaseen.

Toimihenkilöviran ja sakkokierrokselle ISOiluun lähdettyäni päädyin hakemaan kolmantena opiskeluvuotenani killan hallitukseen Opintomestariksi. Tässä virassa edustan kiltamme opiskelijoita Sähkötekniikan korkeakoulun ja Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan alaisissa komiteoissa ja toimikunnissa, toimin yhteyshenkilönä opintoasioihin liittyen ja vastaan killan opiskelijarekrytoinnista.

Niinpä siis, jos jokin opintoihin liittyvä asia mietityttää niin allekirjoittaneeseen voi aina ottaa yhteyttä.

(Visited 491 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*