Sössö presents: Huutisvuoto! Killan oma podcast + PoTa-viikon puuhalehti!Sössön oman podcastin ”Huutisvuodon” ensimmäinen jakso on nyt julkaistu. Samalla Sössö tarjoaa kiltalaisille puuhattavaa 0/2019 julkaisussa!

Huutisvuoto -podcast!

”Huutisvuoto”, on kiltalehti Sössön oma podcast, joka tutkii killan, teekkariuden ja opiskelun maailmaa keskittyen tiettyyn aiheeseen per jakso. Podcast on toteutettu yhteistyössä Radiodiodin kanssa ja heidän mahtavat studiolaitteensa ovat mahdollistaneet podcastin nauhoittamisen. Ensimmäisessä jaksossa käsittelemme Potentiaalin Tasausta yhdessä PoTa98-tirehtööri Annin, PoTa98-toimikunnan jäsenen Ertsin kanssa. Mukana keskustelemassa myös Sössön toimituksesta Aino, Kasvi sekä Miika.

Ensimmäinen podcast löytyy nyt SoundCloud:sta ja tulee lähipäivinä kuunneltavaksi muihinkin palveluihin.

PoTa-puuhalehti!

Samalla Sössö tarjoaa tekemistä juhlaviikolla Sössö 0/2019 muodossa, eli koko viikon kattavalla puuhalehdellä! Vihkosta löydät pientä tekemistä eri tapahtumiin, sillispelin, horoskooppeja ja muuta tekemistä! Käy noutamassa omasi kiltahuoneelta!

Puuhalehtiä on rajoitettu määrä, käy noutamassa omasi!
(Visited 182 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*