Sammakkoperjantai (vk3): Kroak, mitäs sitä pääsikään suusta?Vilkkaassa killassamme sattuu ja tapahtuu jatkuvasti asioita, joskus yliopistoelämässä jonkun sisällä kurnuttaa oikein kunnolla ja pääsee oikein iso sammakko ulos. Onneksi näitä varten on olemassa killan oma Sammakkopalsta!

Sammakkopalstaan kootaan kiltalaisten ilmiantamia opiskelutovereiden sammakkoja, monesti hyvin vahvasti kontekstista irroitettuina. Näitä sammakkoja aletaan nyt julkaisemaan vakkarijulkaisuna perjantaisin, ihan vain siksi että ei vahingossakaan unohtuisi mitä joku on päästänyt suustaan.

Mikäli kaverisi sanoo jotain hassua, tai kontekstista irroitettuna hyvin outoa niin kannattaa suunnata Sössön sammakkopalstalle! Siellä voit näppärästi kirjoittaa mitä tulikaan sanottua ja kenen sammakon olet ilmiantamassa. Sössö ei tietenkään tue julkista nöyryytystä, joten hyvien tapojen mukaisesti on sopivaa muuttaa sammakon lipsauttajan nimi, ainakin vähän.

Uusimmat sammakot:

Kurssithan menis ihan hukkaan jos ei ahistais ja vituttais
Hakko Miipamäki

Ootko harkinnu tipatonta?” – ”En vitussa, ne on alkoholisteille!
SIK-FTMK-pj-18

 

Vanhat sammakot löydät täältä!

(Visited 653 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*