Sössö 2017 esittäytyy


TEKSTI: Toimitus
KUVAT: Toni Kangas, Ilmari Kasvi, Kia Lehti, Aapo Kokko, Joona Välilehto, Anni Parkkila, Essi Jukkala

Vuosi on vaihtunut ja Sössön on vallannut uusi rasavilli poppoo, joiden vuodesta ei tule vauhtia ja vaarallisia tilanteita puuttumaan – tervetuloa tutustumaan Sössön vuoden 2017 toimikuntaan!

Sofia_toimikuntajuttuSofia, päätoimittaja
Moikka moi! Olen Sofia, 4. vuoden SIKkiläinen. Tänä vuonna saan kunnian toimia Otaniemen sössöimmän kiltalehden päätoimittajana – huisin jännittävä vuosi siis tiedossa! Kiltahommani alkoivat fuksina ulkotoimikunnasta ulkokisällinä, minkä jälkeen siirryinkin jo armaan lehtemme huomaan graafikoksi ja toimittajaksi. Yksi vuosi Sössössä ei tietenkään koskaan riitä, joten päädyin seuraavana vuonna jälleen graafikoksi. Viime syksynä aloin pohtimaan jatkoani killassa ja hupsansaa tässä sitä ollaan!

Vapaa-aikanani teen lukemattomia eri asioita, mutta muun muassa laulaminen, pelaaminen ja Netflix ovat lähellä sydäntäni. Rakastan tieteiselokuvia ja -sarjoja, joten luonnollisesti haaveammattini onkin yhä astronautti.

Tämä riittänee minusta. Onnekseni olen saanut aivan upean toimikunnan kasaan ja alta pääsette tutustumaan jokaiseen heistä. Nähdään kiltiksellä!

 

Aapo_toimikuntajuttuAapo, toimittaja & taittaja
Moro! Oon Aapo ja toimitan sekä taitan Sössöä tänä vuonna. Jotta ei olisi tylsää, vaikutan lisäksi jälleen valtuustossa sekä olen hallopedina ja maisteri-ISO:na. Aiempina vuosina olen ollut myös yrityssuhdetoimikunnassa ja opintotoimikunnassa. Vapaa-ajalla, jos sellaista sattuu joskus olemaan, harrastan jonkin näköistä salitreeniä, pelaan ja välttelen pianon soiton opettelemista (onneksi en tehnyt uuden vuoden lupausta…).

 

Miika_toimikuntajuttu

Miika, toimittaja
Terve, vaikka naamani alkaa olemaan vähitellen varmaan tuttu monille, niin esittely on kuitenkin paikallaan. Olen Miika, kiltalehtemme yksi uusista toimittajista ja tarkoitukseni on panostaa kiltalehden humoristisempaan puoleen, esimerkiksi vitseihin ja hassuihin kuviin. Olen killassa aiemmin ollut pari vuotta tapahtumien järjestämispuolella, ISOna muutaman vuoden, leikkinyt hallituksessa ja nyt toimittajan viran lisäksi peli-iltavastaavana ja fuksikapteenina.

 

iida_toimikuntajuttu

Iida, toimittaja
Olen Iida ja tänä vuonna alkoi kolmas Sössö-vuosi perinteitä kunnioittaen toimittajana. Sössössä on parasta toimikunnan lisäksi se, että sössöjuttujen myötä on mahdollisuus sukeltaa hetkeksi muiden, myös vähän vieraampien kiltalaisten elämään. Lisäksi on mukavaa avata välillä omaa maailmankuvaansa ja mielipiteitään muille, sekä lukea välillä jotain muutakin kuin kirjoja ”Sähköverkot 1 ja 2.” Vapaa-ajallani noiden kirjojen lukemisen lisäksi näen ystäviäni, purjehdin, kun säät sen sallivat, sekä uin.

 

Joona_toimikuntajuttu


Joona, toimittaja
Hei olen Joona, neljännen vuoden sikkiläinen ja tänä vuonna Sössön toimittaja! Killassa olen ollut urheiluvastaava, hyvinvointimestari ja kv-ISOvastaava sekä ISOna muutaman kerran. Muualla on tullut pyörittyä Varsinaissuomalaisessa osakunnassa ja viime vuonna olin hallituksessa isäntä ja tänä vuonna toiminnanjohtaja, joten hommia riittänyt! Lätkähommia harrastan vapaa-ajalla ja hammaskin niissä lähtenyt.


Kia, toimittaja
Kia_toimikuntajuttu
Hei vaan, olen Kia, N. vuoden kemian tekniikan opiskelija ja päädyin tänä vuonna Sössön toimittajaksi. Moni varmaan ihmettelee, että miksi ihmeessä. No, olen ollut aina ollut kiltalehtien ahkera lukija, toiminut toimittajana fuksivuodesta lähtien ja toiminut kaksi vuotta Tisleen päätoimittajanakin. Sössö on ollut mielestäni aina parhaimmistoa niin taitoltaan kuin jutuiltaankin, ja nyt päätin itsekin kokeilla siipiäni Sössön mahtavilla sivuilla. Toivottavasti juttuni yltävät edes arvosanojani paremmalle tasolle. Lisätietona sanottakoon, että äitini ostaa minulle säännöllisesti sukkia.


Kasvi_toimikuntaIlmari, toimittaja
Ilmari “Vihannes, Rehu, Peruna, Kaali, Porkkana, Salaatti, Grönsaker, Se ärsyttävä lukkari” Kasvi.

Kolme vuotta takaperin koulin itseni Tietotekniikan osastolta EST-linjalle. Siitä lähtien olen pyörinyt mukana kiltatoiminnassa, SIKin ÅTMKssa sekä TIKin herkkukurkkuna. Viime vuonna edustin Sähköinsinöörikiltaa Lutkussa.

Tulevalle vuodelle olen funtsinut tekeväni videotuotantoa ensin alkuvuodesta Sössö introduction pätkällä, mahdollisesti sitcom-tyylisenä toteutuksena. Kevään tapahtumista eniten panostusta annan Pota-viikolle, ja wapun yhteydessä voisin väkertää jotain Radiodiodin kanssa. Kesäprojekteina olisi Assyt sekä Ropecon. Syksyn tapahtumia en ole vielä kerennyt miettimään.

Artikkeleita kirjoittelen ajankohtaisista tapahtumista, päivän polttavista aiheista, ja ideana olisi myös tehdä pari peliarvostelua, mahdollisesti yhteisprojektina muiden sössöläisten ja kiltalaisten kanssa.

 

Antti_toimikuntajuttu

Antti, toimittaja
Moi, olen Antti, kolmannen vuoden SIKkiläinen. Fuksivuonna hankkiuduin VTMK:hon säätämään killan tietotekniikkaa, mutta sen jälkeen Sössö vei ensin pikkusormen, sitten käden ja lopulta koko miehen. Päätin siis ottaa sakkokierroksen Sössön parissa. Vaikka Sähköinsinöörikillan jäsenillä on muutenkin hauskaa, niin Sössötoimikunnan kanssa on ollut aivan erityisen hauskaa. Toimittajana olen kirjoitellut juttuja pääasiassa omista kiinnostuksen kohteistani, joten aiheet ovat usein olleet aika teknisiä. Toivon, että tästä tulee huikea vuosi ja pääsen vähän laajentamaan juttuideoitani ja kirjoittamaan lisää hienoja artikkeleita.

Mari_toimikuntajuttu

Mari, graafikko
Heipsan! Olen Mari ja toimin graafikkona vuonna 2017. Olen N. vuoden SIKkiläinen, mutta koska se kuulostaa kauhean vanhalta niin sanon yleensä mielummin, että opiskelen kolmatta vuotta informaatioverkostoja. Olen ollut mukana kiltahommissa vuodesta 2014, jolloin aloitin graafikkona. Samana vuonna sain hoitaakseni myös taittajan tehtävät ja rakkaus Sössöä kohtaan syttyi. Vuosi 2015 meni päätoimittajan hommissa ja koska en halunnut päästää irti rakkaasta lehdestä, palasin vuonna 2016 jälleen graafikon hommiin. Vuoden 2017 piti olla Sössötön vuosi, mutta koska tämän vuoden päätoimittajaksi valittiin niin timanttinen tyttö, oli pakko jäädä mukaan vielä kerta kiellon päälle. Vapaa-ajallani katson Netflix-sarjoja, piirrän, musisoin ja joskus urheilen.

Kalle_toimikuntajuttu

Kalle, graafikko
Terve! Olen Kalle Petäjäaho, fuksi, ja toimin vuonna 2017 Sössön graafikkona. Fuksin silmin kiltalaiset, killan jutut ja tapahtumat ovat olleet niin hauskoja että halusin heti mukaan. Aiemmin olen harrastellut grafiikkaa, lyhytelokuvia, valokuvausta sun muuta vastaavaa, joten graafikon hommat kuulostivat mukavalta harrastuksen jatkeelta. Näin pääsen siis kätevästi ujuttautumaan mukaan killan toimintaan, jee! Vapaa-ajallani pelaan videopelejä, saunon ja teen välillä töitä. Kerran kävin salilla. Tule sanomaan terve!

Elias_toimikuntajuttu

 

Elias, taittaja
Elias Hirvonen, fuksi. Olen nyt ensimmäistä kertaa mukana killan toiminnassa, Sössön taittajana. Vapaa-ajallani tykkään lukea, hoitaa kissojani tai lähteä ulos seikkailemaan.

 

late_toimikuntajuttu


Lauri, taittaja
Moi olen Late ja olen N-vuoden sikkiläinen. Olen tänä vuonna Sössön taittaja ja ELECin halloped-vastaava. Aikaisemmin olen toiminut killassa mm. opintomestarina ja fuksikapteenina. Vapaa-aikanani harrastan mm. Teekkariutta.

 

 

Turkka, taittajaturkka_toimikuntajuttu
Moi, olen Turkka ja tänä vuonna olen taittamassa Sössöä eli olen toteuttamassa painetun lehden visuaalista puolta. Sen lisäksi istun tänäkin vuonna killan valtuustossa. Aikaisemmin olen toiminut killassa isäntänä, jonka jälkeen lähdin fuksipuolelle ISOvastaavaksi ja siitä fuksikapteeniksi. Nykyään vaikutan ylioppilaskunnan puolella fuksimajurina. Vähäisellä vapaa-ajallani käyn salilla, pelailen tietokoneella ja satunnaisesti soittelen kitaraa ja pianoa.


Exla_toimikuntajuttu

Exla, valokuvaaja
Moi, olen Exla, ännännen vuoden EST-opiskelija ja kilta-aktiivi. Harrastan kuorolaulua sekä radioamatööri- ja yhdistysjuttuja. Killassa olen tänä vuonna valokuvaaja toinen vuosi sössössä. #sössöforevah. Sen lisäksi olen ollut sössön toimittaja, sisäkisälli, rahastonhoitaja sekä pari kertaa PoTan jatkovastaava.

 

Toni_toimikuntajuttu

 

Toni, valokuvaaja & toimittaja
Moi, olen Toni, viimeisen vuoden radiotekniikan opiskelija. Tänä vuonna toimin Sössössä valokuvaajana ja toimittajana. Killassa aiemmin tehnyt kuivempia ja kosteampia hommia. Vapaa-ajalla harrastan valokuvausta ja laskettelua.

(Visited 685 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*