Anni Parkkila, Fuksitoimikunnan puheenjohtaja


TEKSTI: Anni Parkkila

Hallitusesittelyt osa 9

anniparkkila

Nimeni on siis Anni, ja toimin vuonna 2016 Fuksitoimikunnan puheenjohtajana. Työparinani häärää adjutantti Miika Koskela. Aloitin opintoni 2011 geomatiikalla, ja siirryin sähkölle 2012. Ennen Otaniemeen muuttoa, asuin koko ikäni Hyvinkäällä, eli siellä jossain “kaukana” Kehä III:n ulkopuolella. Lähdin heti fuksivuonna aktiivisesti mukaan killan toimintaan, minkä koin erittäin palkitsevana. Opin tekemään ruokaa HTMK:ssa (ihan oikeesti!), sain miljuunasti uusia mahtavia kavereita, ja suoritin kaikki fuksivuoden kurssit läpi.

Kiltatoiminta oli minulle tärkeä keino rentoutua opiskelun ohella. Nyt olen ensi vuonna ensimmäistä kertaa hallituksessa, mikä tarkoittaa reilusti enemmän tehtäviä ja vastuuta, mutta myös paljon uusia kokemuksia ja taitoja sekä tietysti kavereita, unohtamatta niitä omia syksyllä saapuvia fukseja! Jännittää jo nyt! Välissä olisi tarkoitus valmistua vielä kesään mennessä kandiksi, tehdä töitä opintoneuvojana, ja osallistua hallitustoimintaan. Vapaa-ajalla käyn salilla, ja harrastan cheerleadingiä Aalto Predatorsien cheerleading-joukkueessa. Lisäksi tykkään neuloa ja pelata videopelejä, sillon kun aikaa sattuu löytymään.

Fuksitoimikunnan puheenjohtajana olen yhdessä adjutantin kanssa FTMK:n edustus killan hallituksessa. Hallitustehtävien ulkopuolella meillä on tärkeä tehtävä keväällä auttaa istuvia fuksikapteeneja tapahtumien ja muiden juttujen järjestämisessä. Lisäksi keväällä suunnitellaan tulevaa syksyä mm. tapahtumien osalta, sekä tehdään fuksioppaat ja fuksipistekortit ensi syksyn fukseja varten.

Anni

(Visited 449 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*