Hyvinvointimestari 2016, Jan Gustafsson


TEKSTI: Jan Gustafsson
KUVAT: Väinö Mäntylä

Hallitusesittelyt osa 5

pota94 paajuhla vaino mantyla-28Kerran kaukaisen susirajan taakse Nurmijärven kunnassa sijaitsevaan Klaukkalan kylään kuului huhua paikasta, jossa ihmisen olisi hyvä olla. Paikan nimi jäi syvästi mieleen. Tämän kylän takametsissä varttuneena oli kaikki opittava tekemään itse. Täten insinöörimäinen innostukseni tutkia asioita pääsi valloilleen, ja vanhempien riesaksi ilmestyi mitä ihmeellisimpiä virityksiä. Innostus ei ole hävinnyt tähän päivään mennessä, vain lelut ovat kallistuneet.

Kun larppausvuosi jäi taakse, ja oli aika poistua kotikonnuilta, ainoaksi vaihtoehdoksi oli jäänyt tämä mystinen alue. Vuosia takaperin olin räplännyt sähköisten asioiden kanssa ja todennut, että sähkö on sinistä ja sattuu. Suuntautuminen oli näin ollen selvä, ja aloitin syksyllä taipaleeni Otaniemessä Sähköinsinöörikillan hoivissa kohti uutta ja tuntematonta. Hupitoimikunnan siivoustalkoiden sekä yrityssuhdetoimikunnan skumppien jälkeen on hyvä astua uusiin saappaisiin.

”Tulen todennäköisesti voimaan kuluvan vuoden hyvin pahoin kiltalaisten hyvinvoinnin tähden.” -J.G.

Kiltahuoneella on tullut paljon vietettyä aikaa, ja aina on jäänyt vaivaamaan jokin, jolla voisi aina parantaa kiltalaisten viihtyvyyttä. Nyt päästyäni vallan kahvaan, on aika muuttaa kiltalaisten elämä täysin. Kiltalaisilla on havaittu vakavaa liero- sekä kofeiiniriippuvuutta. Näiden tärinöiden ja pärinöiden lieventämiseksi tarjoillaan tänä vuonna kiltiksellä vain kofeiinitonta kahvia, sekä lierokone tullaan muuttamaan parempaan käyttöön Dogecoinien ”mainaamiseen”. Killassa on myös havaittu vakavaa laiskistumista, joten viikottaiset kiltalenkit muutetaan pakolliseksi. Samoin erinäisten pelien, kuten ”LoL”, on havaittu aiheuttavan vakavaa syrjäytymistä reaalimaailmasta, ja siksi kulttuuri tullaan iskostamaan kiltalaisten päähän pakollisilla baletti-illoilla. Toivottavasti kiltalaiset voivat kohta paremmin, ovat energisempiä ja saavat asioita enemmän aikaan, kun ei enää kuluteta aikaa turhiin hömpötyksiin.

(Visited 364 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*