Tomi Koskinen on Massipäällikkö


TEKSTI: Tomi Koskinen

Hallitusesittelyt osa 2

Tomi
“Pedro, daiquirini on väljähtänyt ja aurinko paistaa silmiini! Hae aurinkolasini ja vie mennessäsi terveiseni tiskillä istuville kauniille neidoille!”

Historiallisena kauppasatamanakin tunnetun ympyräkaupunki Haminan (ruots. Fredrikshamn) siunaus killan jäsenistölle on kotoisin kauppasatamanakin tunnetusta ympyräkaupunki Haminasta (ruots. Fredrikshamn). Jo toista vuotta kiltalaisia olemuksellaan riemastuttava rahastonhoidin harrastaa itsekehun ohessa muun muassa musisointia, lähinnä luodakseen itsestään mielikuvaa luovana ihmisenä.

Rahastonhoitajana kyseinen suunsoittaja aikoo niin kartoittaa tavanomaisimpien strukturoitujen sijoitustuotteiden soveltuvuutta killan varojen käyttökohteena kuin selkeyttää vallitsevia taloudenpidon käytäntöjä etenkin käteisen käsittelyn osalta. Raha-anomusten vastaanottamisen ohessa jaan myös mielelläni halukkaille kiltalaisille tuulesta temmattuja sijoitusvinkkejä.

Laskujen maksamisen lisäksi haaveilen ikkunalasin takaa kurkistavan hyytävän todellisuuden sijaan eksoottisten kaukomaiden tarjoamista ajanviettomahdollisuuksista. Alle olen listannut näistä joitakin houkuttelevimpia – ilmianna omasi ja ilmoittaudu matkaseuraksi!

Tomi

Rahastonhoitajan Top3 -rantalomakohteet

Phu Quoc, Vietnam
Unenomainen saari Vietnamin edustalla, joka on vielä jotakuinkin säilynyt länsimaisten turistien saastuttavien hyppysten ulottumattomissa. Alhaisen hintatasonsa ansiosta soveltuu etenkin omaa rauhaa kaipaavalle pienemmän yhdistyksen rahastonhoitajalle. 

Capo Sant’Andrea, Elba, Italia
Napoleoninkin väliaikaisena karkotuspaikkana toiminut Elba on idyllinen saari Italian Toscanassa. Historiaa henkivää Capo Sant’Andreaa kutsutaan “saareksi saaren sisällä”, ja se on kuuluisa etenkin kauniista, puhtaasta luonnostaan. Romanttisen rahastonhoitajan valinta.

Seven Mile Beach, Caymansaaret
Vahvan pankkilainsäädäntönsä seurauksena lukemattomien rahastonhoitajien suosion saavuttaneet Caymansaaret löytyvät itseoikeutetusti myös tästä listauksesta. Seven Mile Beach tarjoaa perinnetietoiselle rahastonhoitajalle matalan riskin eläköitymiskohteen Karibianmeren auringon alta.

P.S. Kirjoitin tekstin ensimmäisen puolikkaan kolmannessa persoonassa luodakseni vaikutelman, etten olisi kiireiltäni vaivautunut kirjoittamaan sitä itse.

(Visited 510 times, 1 visits today)

1 Comment on Tomi Koskinen on Massipäällikkö

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*