Fuksikapteeni: Sauli Hakala, Valentin Juhela


TEKSTI: Sauli ja Valentin
KUVAT: Hilkka Gröhn

Moi, me ollaan Sauli ”Sauli” Hakala ja Valentin ”Vallu” Juhela, fukseja vuosimallia 2022 ja tän vuoden fuksitoimikunnan puheenjohtaja ja puheenjohtajan adjutantti. Et vältämättä tiedä meistä vielä kauheasti, joten tässä pieni visa (ei curvi)!

 

(Oikeat vastaukset löytyvät lopusta)

 

  1. On kotoisin PK seudulta?

a) Sauli

b) Vallu

c) Molemmat

d) Ei kumpikaan

 

  1. Sähkö oli ensimmäinen vaihtoehto?

a) Sauli

b) Vallu

c) Molemmat

d) Ei kumpikaan

 

  1. Sai Piirianalyysi 1:stä ykkösen?

a) Sauli

b) Vallu

c) Molemmat

d) Ei kumpikaan

 

  1. Sai Piirianalyysi 2:sta kakkosen?

a) Sauli

b) Vallu

c) Molemmat

d) Ei kumpikaan

 

  1. On kesätyöpaikka?

a) Sauli

b)Vallu

c) Molemmat

d) Ei kumpikaan

 

  1. Kumpi on vanhempi

a) Sauli

b) Vallu

 

  1. Saulin kengänkoko?

a) 43

b) 45

c) 47

d) 49

 

  1. Vallun lakin koko

a) 55

b) 57

c) 59

d) 61

 

  1. On harrastanut jalkapalloa pidempään?

a) Sauli

b) Vallu

 

  1. Vallun lempi videopeli?

a) Pong

b)Tetris

c) Donkey kong

d) Rdr2

 

  1. Sauli lempi videopeli?

a) Binding of Isaac

b)League of Legends

c) Elden ring

d) Dark souls 3

 

Aina saa tulla juttelemaan meille lisää hallituksesta, fuksikapteeniudesta tai ihan muuten vain juttelemaan!

 

  1. a)
  2. d) 
  3. c)
  4. b)
  5. b)
  6. a)
  7. c)
  8. d)
  9. a)
  10. d)
  11. c)
(Visited 75 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*