Fuksikapteenit: Aaron Löfgren ja Kasper SkogFuksikapteenit Aaron ja Kasper yhdessä kuvassa.

Totta vai Tarua?!

Tässä on esittelyteksti Aalto-yliopiston sähköinsinöörikillan fuksikapteeneista Aaronista ja Kasperista:

Aalto-yliopiston sähköinsinöörikillan fuksikapteeneina toimivat Aaron ja Kasper ovat molemmat intohimoisia opiskelijoita, jotka ovat valmiita auttamaan uusia opiskelijoita sopeutumaan yliopistoympäristöön ja saamaan kaiken irti opiskeluajastaan. Aaron ja Kasper ovat tutustuneet toisiinsa jo ennen fuksivuottaan ja ovatkin hyvä tiimi fuksikapteenina toimimiseen.

Aaron on luonteeltaan iloinen ja avulias. Hänellä on vahva kokemus Aalto-yliopiston sähkötekniikan opinnoista ja hän on valmis jakamaan tietonsa ja kokemuksensa uusille opiskelijoille. Aaron on myös erittäin luova ja taitava löytämään ratkaisuja erilaisiin haasteisiin, mikä auttaa häntä onnistumaan fuksikapteenina.

Kasper taas on tarkka ja huolellinen. Hänellä on hyvä organisointikyky ja hän pystyy hoitamaan useita tehtäviä samanaikaisesti. Kasper on myös erittäin innostunut opiskelusta ja haluaa auttaa muita menestymään opinnoissaan. Hänen tavoitteenaan on, että jokainen fuksi tuntee olonsa tervetulleeksi ja saa tarvitsemansa tuen.

Yhdessä Aaron ja Kasper muodostavat erinomaisen fuksikapteeni-tiimin, joka auttaa uusia opiskelijoita Aalto-yliopiston sähköinsinöörikillan maailmaan tutustumisessa. He ovat valmiita vastaamaan kysymyksiin, auttamaan fuksien sosiaalisessa sopeutumisessa ja järjestämään tapahtumia, jotka auttavat fuksia rakentamaan verkostojaan ja löytämään uusia ystäviä.

 

(Visited 117 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*