Hovimestari: Roni ValliusHei moi!

Killan Hovimestari Roni Vallius.

Mä oon Roni ja toimin tänä vuonna SIK:n hallituksessa hovimestarina. Opiskelut aloitin Aallossa vuonna 2021 ja kilta hommat aloitin heti fuksivuonna isännän roolissa ja samana vuonna hain myös ISO:ksi.

Mitäs hovi sitten tekee? Hovi eli minä ja hovineuvos Elina suunnitellaan sekä järjestään tapahtumia kuten sitsejä toimikuntamme HTMK:n kanssa. Ennen tapahtumaa pitää esimerkiksi Suunnitella ja tilata ruuat, vuokrata tilat ja astiat sekä mahdolliset esiintyjät. Tapahtumapaikalla taas hovi määräilee diktaattoreiden lailla toimikunnan pois kaljatölkin luota ja tekemään jotain järkevää. Tapahtuman aikana tärkeää on pitää pokerinaama, vaikka keittiö olisi ilmiliekeissä, ettei vaan vieraat alkaisi ajattelemaan jonkin olevan pielessä.

Ajattelin, ettei ketään kiinnosta lukea minusta kahta riviä pidempään, joten ajattelin väsätä 2-300 kysymystä sisältävän visan, josta voitte saada tietoonne muutaman turhan faktan minusta, jotka voitte sitten unohtaa tämän sivun suljettua. Oikeat vastaukset saattaa löytyä visan alta.

1. Syntymäaika.

  1. 21.21.(2000+20).
  2. 22.23.(2000+20).
  3. 22.21.(2000+20).
  4. 22.22.(1999+20).

2. Mistä olen kotoisin?

  1. Hamina
  2. Espoo
  3. Vantaa
  4. Jyväskylä

3. Omistanko metsää?

  1. Kyllä
  2. Ei

4. Millä nimellä HTMK kutsuu mua?

  1. Roni
  2. Riku
  3. Rusina
  4. Kaikki edellä mainitut

5. Lempi kurssini?

  1. Piiri 1
  2. Sähköpaja
  3. Tekniikan alan ruotsia perusteellisesti
  4. Sähköenergiatekniikka

6. Inhokki kurssi?

  1. Piiri 1
  2. Sähköpaja
  3. Tekniikan alan ruotsia perusteellisesti
  4. Sähköenergiatekniikka

7. Lempiväri?

  1. Kuulalaakerin ruskea
  2. Aperolin oranssi
  3. Blue Curacaon sininen
  4. Gambinan punainen

8. Lempi penkkiurheilulaji?

  1. Futis 
  2. Jäkis
  3. Koris
  4. Pesis

 

 

Vastaukset:
1.C 2.D 3.B 4.D 5.B 6.C 7.C 8.A

 

 

 

 

(Visited 101 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*