Opintomestari: Iikka Huttu


TEKSTI: Iikka Huttu
KUVAT: Jonna Tammikivi

SIKH22 Hallitusesittelyjen yhdeksäs osa!

Oikein hyvää Wappuviikkoa kaikille!

Seuraavaksi onkin minun vuoroni esittäytyä. Tosiaan nimeni on Iikka Huttu ja toimin tänä vuonna killan opintomestarina. Aloitin opinnot sähköllä syksyllä vuonna 2019. Kainuun Suomussalmelta muuttettuani Otaniemeen olin täynnä intoa ja vähän jännitystä, ehkä hiukan pelkoa, sillä en tuntenut ketään parin sadan kilometrin säteeltä ja kaikki oli uutta ja jännittävää. Astuessani ensimmäistä kertaa TUAS-talolle jännitys katosi heti, kilta otti minut avosylin vastaan ja pääsin heti kaikkeen kivaan mukaan. Aloitettuani sähkötekniikan opinnot kunnolla tajusin, että olin valinnut oikean alan ja täällä on hyvä opiskella, mutta aina asioita pystyisi myös kehittämään.

Mitä opintomestari sitten tekee? Useita asioita, tiivistettynä. Laajaan tehtävälistaan kuuluu mm. korkeakoulun ja killan välisen kommunikaation ylläpito, opintotapahtumat, jokavuotisen opintokyselyn tekeminen ja tulosten esittäminen korkeakoululle, abimarkkinointi sekä hallopedien kanssa toimiminen korkeakoulun eri elimissä. Tätä kaikkea en tietenkään tee yksin, vaan mukana on toimikunta OPTMK auttamassa kaikessa. Aikani killan toimijana on ollut mahtavaa ja suosittelen kaikille lämpimästi olemaan mukana killan toiminnassa niin toimihenkilönä kuin osallistumalla killan tapahtumiin.

Jutun loppuun voisin kertoa hiukan asioista joitan tykkään tehdä vapaa-ajallani, kun koulusta ja kiltapöhinästä kerkeää. Ulkoilu on ollut aina lähellä sydäntäni ja tapanani on ollut käydä tekemässä ainakin yksi pitempi vaellus joka vuosi. Lomalla menen aina Suomussalmelle mökille saunomaan ja chillailemaan. Koronatartunnan saatuani tammikuussa aloitin pitsantekoprojektin, jonka jälkeen olen tehnyt joka toinen viikko pitsaa pyrkien kehittämään reseptiä paremmaksi.
Kakkosvuoden syksyllä aloitin kiipeilyn ja sitä olen harrastanut nyt säännöllisen epäsäännöllisesti noin puolitoista vuotta.

Upeaa Wappua kaikille (muistakaa että vettäkin voi juoda välillä)!

(Tekstiin piilotetun salaviestin saat ratkaistua ottamalla jokaisen virkkeen ensimmäisen kirjaimen)

Ps. Muistakaahan vastata opintokyselyyn. (asiasta lisää osoitteessa https://sahkoinsinoorikilta.fi/feed/168)

(Visited 235 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*