Fuksitoimikunnan puheenjohtaja ja puheenjohtajan adjutantti: Emmaleena Ahonen ja Jonna Tammikivi


TEKSTI: Emmaleena Ahonen ja Jonna Tammikivi
KUVAT: Emmaleena Ahonen, Jonna Tammikivi, Atte Mäkinen ja Oskari Lahti

SIKH20 Hallitusesittelyjen viides osa!

Heippa heii,

Täällä puhuvat tulevat fuksikapteenit Emmaleena ja Jonna. Koska korona on pakottanut monet kotioloihin haluamme tarjota teille ratkiriemukasta viihdettä meidän Sössö-esittelyn muodossa. Haluaisimme aloittaa vakavalla kysymyksellä: kuka teistä on joskus ratkaissut Theveninin lähteen piirtämättä yhtään kuvaajaa? Ai ei kukaan? Niin me vähän arvelimmekin.

Se johtuu siitä, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Tästä inspiroituneena jaamme teille tänään otoksia yhteisestä valokuva-albumistamme. Pääsette toivottavasti sen seurauksena tutustumaan meihin paremmin tai todistamaan, että tunnette meidät liian hyvin vastaamalla kaikkiin kuviin liittyviin kysymyksiin oikein.


Kuvat 1 ja 2 :

Fuksivuosi sisälsi hulvattomia kokemuksia, mutta viikoittaiset (lue: päivittäiset) riennot vaativat veronsa ja meidän oli lähdettävä rentoutumaan Spring Breakille Norjaan. Spring break oli ikonista aikaa meille sillä me, Emle ja Jonurt, saimme uudet mairittelevat kutsumanimet täällä, käyttäydyttyämme kuin paita ja peppu tai henkselit ja haalarit. 😀 Mutta mitkä nämä kutsumanimet ovat?

Kuva 3:

Norjasta lensimmekin suoraan Miami Beachille jatkolomalle, kuten kuvasta voidaan nähdä. No ei vaan, palattiin nätisti Otaonnelaan suorittamaan viimeisetkin fuksipisteet ja ansaitsemaan tupsut! Kuva on otettu kesän 2018 riemukkaimpana päivänä, kun seikkailimme rakkaan HTMK-porukkamme kanssa. Kumpi meistä uskaltautui uimaan?

Kuvat 4 ja 5:

Norjaa tuli ikävä tupsuvuoden syksyllä ja tämän seurauksena haimme molemmat tietysti hallitukseen, koska kuulimme, että sieltä voi päästä edustusreissulle Trondheimiin Omegan satavuotisjuhliin. No huijattiin taas vähän… Ehkä me haimme hallitukseen jostain muustakin syystä, mutta päädyimme Norjaan taas uudelleen. Vaikka viivyimme Trondheimissa vain viikon, ehti meille syntyä sinne vakkaripaikka, mutta minkä niminen?

Kuvat 6 ja 7:

Muistatteko vielä ensimmäisen kertanne? No me ainakin muistamme! Ensimmäisiä HY-vujuja ei ikinä unohda. Tiedekuntajärjestö Condus tarjosi meille jälleen jotain aivan uutta ja uskon, että voimme ilman huonoa omatuntoa todeta, että me tarjosimme pöytäseurueellemme ainakin yhtä paljon uusia kokemuksia. Mikä vuosijuhlatapa oli vaikein omaksuttava meille?

Kuva 8:

Kesällä 2019 pääsimme jälleen toteuttamaan Emlen ja Jonurtin globalisaatiota, viemällä brändimme Tallinnaan hallituksen kesäpäivillä. Mikä oli vähiten lempparijuomamme seuraavasta kolmesta vaihtoehdosta? A. Bloody Mary B. Aperol Spritz C. Saku Tume 0.5L

  Kuvat 9 ja 10:

Pääsimme edustamaan kiltaa ensimmäistä kertaa duona Tietokillan vuosijuhlissa Muistinnollauksessa. Pidimme hauskaa yhdessä muiden kiltojen uusien fuksikapteeneiden kanssa. Kuinka monta onnittelumaljaa joimme yhteensä kokkareilla?

Kuva 11:

Jos luulit, että kahdessa on tarpeeksi rakastettavaksi, think again! Tänä vuonna teemamme on kolmin aina kaunihimpi. Tämän päivän viimeinen kysymys liittyykin tänään ISOvastaavaamme Pekkaan. Kysymys kuuluu, mikä on Pekan kissan nimi?

Stay tuned, Pekasta kuulette vielä lisää piakkoin!

 

Vastaukset

Kuvat 1 ja 2:  Mattijateppo, Teppojamatti

Kuva 3:  hähää molemmat!

Kuvat 4 ja 5:  Heidi’s Bier Bar <3

Kuvat 6 ja 7:  HY-vujuille tyypllinen sukupuolineutraaliskoolaus

Kuva 8:  B

Kuvat 9 ja 10:  9??

Kuva 11:  Gambina

 

 

 

(Visited 721 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*