50 vuotta sössötystä! (1969) "Ensimmäinen Sössö"0/1969 lehden kansi
Päätoimittaja Matti Kosola

Sössö täyttää tänä vuonna 50! Tällä viikolla pääsimme viimeinkin Sössön alkulähteelle. 1.9.1969 oli Sössön ensimmäisen lehden julkaisupäivä. Tämän kunniaksi julkaisemme yksittäisen artikkelin sijaan koko ensimmäisen lehden skannauksen kiltalaisille luettavaksi! Tänään Syyssitsien kokkareilla julkaistaan myös Sössö 50v juhlalehti joka saapuu myös pian webiin luettavaksi. Käy myös ensi viikolla kiltiksellä hakemassa itsellesi oma kopio!

Sössö toivottaa killalle huikeaa syksyn loppua ja toivottavasti Sössö jatkaa yhtä eloisasti seuraavatkin 50 vuotta!

Käy nyt lukemassa ensimmäinen sössö täällä!

 

(Visited 122 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*