50 vuotta sössötystä! (1973) "SIK telaketjumiehet"


TEKSTI: SIKH/urheilutoimittaja

3/1973 lehden kansi
Päätoimittaja Lauri Saloriutta

Sössö täyttää tänä vuonna 50! Ikää on siis yli puolet koko killan iästä, eli pitkästä kiltaperinteestä on kyse. Sössö juhlistaa juhlavuottaan julkaisemalla vanhoista Sössöistä artikkeleita, siirtyen vuosi vuodelta kohti Sössön alkua.

Yksi SIKin järjestämistä vapaa-ajan viettämismahdollisuuksista sauna-iltojen ja sitsien ohella on urheilu. SIKillä on useammassakin lajissa oma joukkue. Mikäli sinua kiinnostaa lähteä mukaan pelailemaan teekkarisarjan peleihin ja muihin urheilutapahtumiin, kannattaa liittyä SIKin urheilu TG-ryhmään!

Urheiluun liittyen 1973 Sössöistä löytyi kuvaus SIKin pelistä lentopallosarjassa!

”SIK telaketjumiehet

Kuten laajoissa piireissä tunnetaan on kiltamme mainio hallitus liittynyt Otahallissa pyörivään lentopallosarjaan. Joukkue, jonka nimi esiintyy otsikossa, pelasi ensimmäisen ottelunsa menneenä tiistaina Puunjalostajat IV:ta vastaan. Seuraavassa pieni katsaus pelin keskeisiin tapahtumiin.

Uljaan joukkueen saapuessa areenalle kalpenivat vastustajat silminnähden. Peli käynnistyi vauhdikkaasti ja värikkäät tilanteet seurasivat toisiaan. Kiltamme joukkueen peli sujui alusta alkaen lähes ihanteellisesti. Eritoten pallon sijoittelu oli joukkueemme uskolliselle katsomolle mieluisaa nähtävää.

Toisen erän kestäessä herätti suunnatonta riemua joukkueen keskuudessa se, että kiltamme puheenjohtaja sai kunnian avata pistetilin. Eikä pistein keruu siihen päättynytkään. Pelin ehdottomasti näyttävin suoritus oli kuitenkin kiltamme isännän arvottoman kova ja tarkka korekan pallon palautus keskikentältä.

Kokonaisuudessaan korkeatasoisen pelin päätteeksi kiltamme hallituksen kelpo lentopallojoukkue kajautti tunnushuutonsa.

Seuraavalle kierrokselle joukkue lähtee taktisesti mitä parhaista takaa-ajoasemista.”

(Visited 146 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*