Sössö ohjeistaa: Kulkuavaimen hankkiminen


TEKSTI: Miika Koskela
KUVAT: Miika Koskela

Kiltahuone on yksi tärkeimmistä palveluista mitä kilta tarjoaa. Jäsenistöllä on oikeus käyttää kiltahuonetta rentoutumiseen, opiskeluun, kiltatyöskentelyyn tai vaikka leffaillan pitämiseen. Kiltahuoneelle pääsee myös 24/7, tämä kuitenkin vaatii sen, että käyt noutamassa itsellesi ihan oman kulkulätkän. Kyseinen kulkulätkä edellyttää vain muutamaa asiaa:

  1. AYY jäsenyyttä
  2. Killan jäsenyyttä
  3. Aallon kirjastokorttia

Eli onneksi ei paljoa!

Harald Herlinin oppimiskeskuksen pääsisäänkäynti
Kirjastopalveluiden tiski. Muista vuoronumero!

Kulkulätkän saa Harald Herlinin oppimiskeskuksen (Otaniementie 9) kirjastopalvelutiskiltä. Kirjastopalvelut ovat avoinna ma-to 9-18 ja perjantaisin 9-16. Tätä varten tarvitset aiemmin mainitun Aallon kirjastokortin. Mikäli sinulla ei sellaista vielä ole, voit tehdä hakemuksen palvelutiskillä tai voit laittaa hakemuksen täällä. On suositeltavaa ottaa kortti mukaan, sillä se tekee lainaamisen helpommaksi, mutta se ei ole välttämättön kunhan se on olemassa (joudut todistamaan henkilöllisyyden muulla tavalla). Tiskillä pyydä Sähköinsinöörikillan kulkulätkää Maarintie 8:n (TUAS:lle). Kannattaa painottaa sähköä, sillä Maarintie 8:lle (TUAS:lle) on olemassa useampi eri avain! Tarkasta avaimen saadessasi, että se on annetu sähkön laatikosta. Kulkulätkä toimii samantien, joten voit suunnata kohti kiltahuonetta. (Huom! Laina-aika on vuosi, joten älä unohda uusia lainaasi vuoden päästä!)

Kuvasta näkee ulko-ovet, joihin kulkulätkä toimii

Lätkä toimii kolmeen eri ulko-oveen jotka näkyvät yllä olevassa kuvassa. Vasemman puoleisin on kiltahuonetta lähin ulko-ovi, rakennuksen länsipäädyssä. Ovi voi olla aluksi vaikea löytää, sillä se on sisäpihalla. Keskimmäinen ulko-ovi on Prodekon kiltahuoneen vieressä, ovi on hieman kauempana kiltahuoneesta, mutta toimii siihenkin. Oikean puoleisin ulko-ovi on oiva sisäänkäynti mikäli haluaa päästä Maarintie 8:n (TUAS:n) tietokoneluokkaan!

Avain ei avaa killan toimistoa, eli mikäli sinne on tarvetta, kannattaa nykäistä hallituslaista hihasta. Tai mikäli on jossakin killan virassa, on mahdollisuus lainata killalta avain, mikä käy sekä toimistoon että varastoon. Tämä kuitenkin tulee lainata erikseen.

Nyt kun sinulla on pääsy kiltahuoneelle, voit tulla ja mennä miten huvittaa. Kannattaa käyttää kiltahuoneen tarjoamia mahdollisuuksia hyväksi mahdollisimman usein!

(Visited 591 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*