Juha Korpio on Yrityssuhdemetsuri


TEKSTI: Juha Korpio
KUVAT: Väinö Mäntylä

Hallitusesittelyt osa 4

juhaSuunnistin tieni Valkeakoskelta Espoon Otaniemeen syyskuun toisen päivän aamuna vuonna 2013. Samaisena päivänä aloitin opintoni Aalto-yliopiston Sähkötekniikan korkeakoulussa, muutin Jämeräntaipaleen soluasuntoon ja ennen kaikkea sain ensikosketukseni Sähköinsinöörikillan toimintaan. “Alla konjamiinipullon onnellisten tähtien, on hyvä olo ollut mulla siitä lähtien.”

Tänään vuoden 2016 tammikuussa kandiksi valmistuminen alkaa häämöttää, solu on vaihtunut yksiöön ja Sähköinsinöörikillan toiminnassa olen mukana entistäkin aktiivisemmin yrityssuhdemestarina.

Jo vuoden verran yrityssuhdevastaavana toimineena tiedän, että kiltamme yrityssuhteiden värikäs arki on äärimmäisen mielenkiintoista. Onkin lähes ihme, ettei siitä ole tehty jo televisio-ohjelmaa. Tästä syystä mikäli jonkin tuotantoyhtiön kanssa (*vinkvink*) päästäisiin hinnasta sopuun, voisi YTMK:n valjastaa moniin tuttuihin tositelevision formaatteihin. Yhtäläisyyksiähän toimikunnan arjesta löytyy jo valmiiksi runsaasti.

Aivan kuten Ruotsin miljonääriäidit, Yrityssuhdetoimikunta elää päivästä toiseen vahvassa kuohuviinin aiheuttamassa huurussa. Killan yrityssuhdevastaavat-ohjelmassa seurattaisiin sitä, miten on mahdollista selviytyä arjesta, jossa rahaa on kuin roskaa ja nousulle ei näy loppua.

Samalla tavalla kuin Suomen huutokauppakeisari, yrityssuhdevastaavat hierovat kauppoja ja vääntävät aina vaan mehukkaampaa sopimusta. Jos erilaisten kippojen ja kuppojen huutokauppaaminen Suomen suvessa kiinnostaa satojatuhansia katsojia, ei erilaisten mainoshärpäkkeiden haaliminen yrityksiltä voi jäädä ainakaan paljoa kakkoseksi.

Diilin kaltaisessa ohjelmassa joka kuukausi tiputettaisiin yksi yrityssuhdevastaava toimikunnasta. Voittaja saisi Yritysbrunssista yli jäävät kuohuviinit ja joutuisi jatkamaan yrityssuhdemestarina seuraavan vuoden.

Mitä todennäköisimmin YTMK:n tositeevee jää tänä vuonna kuitenkin vain haaveeksi. Onneksi nykypäivänä meillä on muitakin vaihtoehtoja työntää omaa itsekeskeisyyttämme eetteriin.

Näin ollen saatettakoon kaikkien tiedoksi, millä aihetunnisteilla yrityssuhdetoimikunnan glamourseurapiirielämää voi seurata sosiaalisen median palveluissa. Yrityssuhteiden osalta vuodesta 2016 on odotettavissa kerrassaan mahtavaa, joten seurattavaa varmasti riittää.

Muista ainakin nämä: #YTMK16 #YTMK #bosslife #edustuskunnossa #edustus_kunnossa #lisää_skumppaa_on_enemmän_skumppaa #kunto_voi_loppuu-skumppa_ei #Balilla_ei_palella #killan_rahoilla

-Juha

“90% Killan valtuustosta kannattaa yrityksiltä saatujen sponsorirahojen siirtämistä yksityiselle pankkitilille varojen hallinnan helpottamiseksi” -Juha K Korpio

“Keksin luvun päästäni” -Juha K Korpio

(Visited 663 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*