Joulu lähestyy jo hurjaa vauhtia ja monella tentit ovatkin onnellisesti ohi. Joululoma on opiskelijan parasta aikaa, mutta joskus harvoin saattaa loman edetessä iskeä hetkellinen tyhjyyden tunne. Tällöin epätoivon hetkenä katse kääntyy kolmatta päivää jouluruokia lämmittävän äidin puoleen ja kuin huomaamatta lausut sanat: ”Äitiii mul on tylsää”. Äidin vastaus on tyypillisesti ”lue kirjaa”, mutta myös muita vaihtoehtoja on!

1.

Tee itsellesi tavoitelista keväälle – Inspiroidu uuden vuoden tuomista mahdollisuuksista ja uudesta alusta! Mitä haluat ehdottomasti saavuttaa ja kehittää itsessäsi?

2.

Jokaisella on varmasti syksyn aikana suunniteltuja keskenjääneitä projekteja. Mieti mikä huikea ajatus jäi toteuttamatta ajanpuutteen vuoksi ja tartu toimeen loman aikana.

3.

Tapaa vanhoja ystäviä, joiden kanssa suunnitelmat ovat aina peruuntuneet kiireiden vuoksi ja yhteydenpito saattanut jäädä vähälle. Voit kutsua ystäväsi esimerkiksi kiertelemään joulumarkkinoita tai maistelemaan kahviloiden joulun spesiaalijuomia. Välipäivinä parasta ovat alennusmyynnit!

(Visited 1 times, 1 visits today)