SE ON TÄÄLLÄ! Nimittäin (ehkä) viimeinen Skywalker-saagaan sijoittuva Star Wars-elokuva, eli Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker. Olitpa sitten kaikesta kaiken tietävä suurfani, tai kaikki leffat kerran tai pari nähnyt elokuvien katsoja, on tässä luukussa kumpaankin kategoriaan kuuluville soveltuvaa recap-sisältöä sarjan aiemmista osista. Vaikket olisi aiemmin yhtäkään Star Warsia nähnyt, voi näistä löytyä kiinnostavaa sisältöä, joskin suosittelen mieluummin ne leffat katsomaan ennen viimeisen näkemistä.

Ensin pari recap-vaihtoehtoa, joista toinen on lyhyempi ja toinen pidempi. Valitse sen mukaan kuinka paljon haluat vältellä tentteihin lukemista ja kuinka vähän/paljon muistat aiemmista episodeista.

Lyhyempi (23 min)

Pidempi (39 min)

 

Seuraava video sopii varsinkin niille, jotka osaavat leffat jo etu- ja takaperin ulkoa, tai jotka ovat muuten vaan kiinnostuneita tarinankerronnasta. Olit sitten ristiriitaisia tunteita herättäneen Episodi VIII: The Last Jedin fani tai vihaaja, on tämä video todella mielenkiintoinen ja sinne syvään päätyyn menevä kerronta siitä, mistä kyseisessä leffassa ihan oikeasti oli edes kysymys. Suosittelen todella paljon, sillä myös allekirjoittaneelle, joka on kyseisen leffan nähnyt jo liiankin monta kertaa, tuli tässä videossa monta uutta näkökulmaa. Videossa reflektoidaan myös taaksepäin niin alkuperäisiin elokuviin kuin esiosiinkin, joten myös niiden osalta saattaa ehkä vahingossa huomata jotain uutta. (38 min)

https://youtu.be/T2cBTLsWiDg

 

Viimeisenä on tarjolla aivan mielettömän hauska ja taidolla vedetty recap-rappi, jonka esittäjänä on itse Daisy Ridley (Rey) Jimmy Fallon showssa! (3 min)

https://youtu.be/bx2jIjv5g-M

 

May the Force be with you ja hyvää joulua! Muistakaa olla spoilaamatta leffan sisältöä muille. <3
– Anni

(Visited 1 times, 1 visits today)