Sössön joulukalenteriluukku no. 15

Ho Ho Holy shit mikä olo. Joulukuuta ollaan jo pitkällä, ja loputon pikkujoulujen suma alkaa olla taputeltu. Miten tästä kaikesta edes selvittiin? Siitä kertovat teille nyt EVP Fuksikapteenit Timi&Ertsi. Toisilla on vielä pahin edessä, joten ottakaahan oppia.

Meillä ainakin ensimmäisenä tähän putkeen osui nämä ei hauskimmat, ei kosteimmat eikä varmasti myöskään viimeiset, eli firman pikkujoulut. Näillä kekkereillä on oikeastaan hauska aloittaa putki, on ruokaa on juomaa ja kaikki on tietysti ilmaista! Eli neuvonamme onkin nauttia runsaasti, mutta kumminkin vähemmän kuin pomo. Kuitenkin vähintään kaikki mahdolliset drinkkiliput.

Hah, näiden pikkujoulujen jälkeen olo on freesimpi kuin keskiverto maanantaina. Eli ollaankin jo valmiina seuraaviin: yläasteen shakkikerhon jälleennäkemis pikkujoulut. Ideana homma on aina täyttä timanttia, kunnes ymmärtää, että sille on syynsä että nähdään vain kerran vuodessa. Herra T oksentaa taas jonkun kenkään, Rouva M ei jätä epäselväksi kenellä täällä on kolme yliopistotutkintoa, Neiti P arvostelee kovalla kädellä muiden alkoholinkäyttöä tullessaan suoraan AA-kokouksesta, ja itse mietit missä helvetissä se toinen kenkäsi on, jotta voisit suksia kotiin.

Joten kirkkonummelta herätessä mietitään taas muutamaan kertaan miksi tuli mentyä, joten voikin valmistautua sähköpajaryhmän muistelokarkeloihin. Näissä pikkujouluissa tunnelma on aina ollut katossa, olemmehan samalla alalla ja omaamme samat kiinnostuksen kohteet. Toisaalta, kiinnostuksen kohteemme ovat liiankin samankaltaisia, ja kolmannen jallupullon jälkeen sammuminen omalle matolle voi tuntua huonolta ajatukselta seuraavana päivänä siskon tyttären koiran ristiäisissä.

Viidennen Ressuksi ristimisen loputtua onkin ajatukset olleet jo pitkään tämänpäiväisissä bakkanaaleissa. Paras viimeiseksi, eli oman taisteluparin pikkujoulut! Väkeä ei ole liikaa, mutta yhtään lisääkään ei kaivattaisi. Aallonpituus on synkronoitu vuosien varrella ja tuttu sammumispaikkakin on jo pedattu.

Pitäkäähän pikkujouluissa kavereistanne huolta, ja muistakaa myös rauhoittua joulun viettoon. Uutena vuotena nähdään!

(Visited 1 times, 1 visits today)