Vihreitä Kuulia Since 1929 – Part 1

Kaikkihan tämän tuntevat. Joku inhoksuu ja toinen väittää tykkäävänsä. Aaton iltaan mennessä aina sama perheenjäsen on syönyt koko paketin. ”Suuresta rasiasta riittää suurempaankin juhlaan”, väittää Fazer. ”Sopii myös vegaaneille”, onhan tämä koko kansan herkku.

 

No, tässä luukussa laitetaan kuulat suuhun ja sitten juostaan pitkin kattoa. Arvioidaan makukokemuksia kuitenkin ensin.

 

Testi 1: Vihreitä Kuulia – Gröna Kulor – Päärynä Päron

Tulos: Kaikki tämän tuntee, en avaa pakettia, kun sen voi vielä antaa vaikka jollekin lahjaksi.
Arvosanaksi tällä tulee 3 ja ½ kuulaa.

 

Testi 2: Vihreitä Kuulia Suklaakonvehteja – Chocolates With Jelly Filling

Tulos: Fazerin Julia-konvehdin vihreä kumppani. Nämähän ovat kuin Fiona ja Shrek! Meni nopeasti alas, tumman suklaan vienon ensemblen jäädessä kihelmöimään kielen takaosan makunystyröille. Annan tälle 2 suota. Lisähuomiona: kuulien vannoutuneimmatkin vihaajat saattavat vahingossa popsia näitä konvehteja, jos niitä sekoitetaan muiden konvehtien joukkoon.

 

Testi 3: Vihreitä Kuulia Suklaapatukka

Tulos: Makuhan tässä on pitkälti edellisen konvehdin kaltainen. Suklaa työntyy enemmän esiin tässä n. 10 sentin pötikässä. Niin sanottu nopea patukka. Annan 4,20 pakettia.

 

Testi 4: Jaffa Vihreät Kuulat

Tulos: Kahden legendan kohtaaminen. Tässä tuotteessa on 100 % vastuullisesti tuotettua kaakaota! Ensimmäinen makuelämys oli vahva Jaffa, mutta hetken maistelun jälkeen voin vannoa, että kuulien maku tuli suuhun. Annan tälle 7 tonttua.

 

Tässä vaiheessa vaihdetaan vaatteet esiliinaan ja väsätään Vihreitä Kuulia -torttuja. Näitähän saattaa jostain kaupoista jo löytyä, mutta tuore on aina tuorein. Kulmat tietysti taitetaan sillä OIKEALLA tavalla eli jouluruusutekniikalla.

 

Testi 5: Vihreitä Kuulia ja Jouluisia Ruusuja

Tulos: Keittiön henkilökunta ehtikin jo lyödä vetoa, että pysyykö kuula kasassa vai sulaako se kuin tammikuinen lumikinos Helsingissä. Veltoksihan se meni. Mutta miltä torttu maistui? Se maistui tahmealta, mutta oikein makoisalta, eikä kuitenkaan ällömakealta. Tässäkin ihan hassu icebreaker joulupöytään. Tämä ansaitsee 1 tähden ja 6 kuusta.

 

Eikä siinä vielä kaikki! Viimeisenä kaivetaan skumppapullo esille ja tehdään marmeladiskumpat. Pari kuulaa silputaan Tupperwaren sipulisilppurissa ja sekoitetaan kuivaan Rieslingiin.

 

Testi 6: Vihreitä Kuulia Väljähtäneessä Skumpassa

Tulos: Elegantti happamuus! Silputtu marmeladi oikein kiehnää kuplien kanssa. Voin sanoa, että kuulat nousivat nopeasti hattuun. Lopussa oli makoisa yllätys, kun liukkaat marmeladinpalat liukuivat toinen toisensa jälkeen suoraan takanieluun. Ehdoton arvosana on 14 päivää jouluun.

(Visited 1 times, 1 visits today)