1. Perinteinen tähtitorttu
Vanha kunnon muotoilu ei petä, ei saa luumuhilloa joka haukulle. 4/5
2. Kukkatorttu
Toinen tuttu klassikko, hillo jakautuu tasaisemmin. 5/5
3. Sydäntorttu
Torttu oli vaikea tehdä ja hilloa oli pöydällä ympäriinsä. Ulkonäkö ja hillo/taikina -ratio on kuitenkin mainio. 3.5/5
4. Kierretorttu
Näyttävä torttu ja helppo toteutus. Valitettavasti hilloa on niukasti. 2,5/5
5.Daaliatorttu
Daaliatortusta tuli paistamisen jälkeen pirutorttu sarvineen. Tämä ei haitannut makua. 4/5
6.Salmiakkitorttu
Aivan liikaa pelkkää taikinaa, paha mieli syödessä. 1/5
7. Lumihiutaletorttu
Paistettuna muoto kärsii, mutta sydäntortun tapaan hilloa on joka haukussa. 4,5/5
8.Pasteijatorttu
Hilloa voi käyttää reilusti, mutta ulkonäkö ei ole hääppöinen. 2/5
Bonuksena voi täyttää esim. hammastahnalla ja jäynätä joulutovereita.