Toimituksen darravinkit

pikoJoule on varmasti taas tänäkin vuonna jättänyt jälkensä sitsikansalaisiin. Monet voivat varmasti havaita ”jälkioireita” liiallisesta kinkun syömisestä ja sosiaalisesta kanssakäymisestä. Vaikka aamupahoinvointi voi tuntua raskaalta, niin asiaa voi helpottaa joten kannattaa nyt totella Sössön suurta viisautta.

Ensimmäiseksi hyppää suihkuun. Vaikka miten tuntuisikin siltä, että sängynpohjalla notkuminen kännykkä kädessä on ihan sopiva tila, niin ota itseäsi hieman niskasta kiinni. Suihkun jälkeen on muutenkin varmasti rentouttava olo. Tämän jälkeen onkin aika pistää vettä kiehumaan samaa aikaa kun pukee mukavan oloasun päälle, muista villasukat! Kun lämpimät pukimet on kiskottu ylle, niin on aika tehdä glögiä, mikään ei ole mukavampaa talvikrapulassa kuin glögi. Jos tuntuu siltä, että tarvitsee aivan pakolla tasoittavaa, niin tölkin avaamisen sijasta voi glögin sekaan tirauttaa jallua lämmitykseksi. Viimeiseksi teoksi istahda ruudun ääreen ja laita lempi suoratoistopalvelusta jotain vanhaa tuttua sarjaa pyörimään. Emme suosittele jonkin uuden katsomista, sillä keskittymiskyky ei kuitenkaan ole niin suuri, että uusien asioiden ja juontenkäänteiden sisäistäminen olisi mahdollista. Vakiosuosikkina on esimerkiksi Frendien kahdeskymmenes seitsemäs rerun. (Lisähuomiona, että kannattaa todellakin aloittaa Frendien rerun, sillä se poistuu Netflixistä tulevan vuoden alussa!)

Mikäli tämä ei muka jostain syystä suunnitelmana kelpaa, niin muita mahdollisia krapulan poistattajia ovat mm. Play-kaakao, jäätelö, raikas ilma, burana, Bloody Mary, omena, RedBull, Myrttisen suolakurkut, jääpalat, euron (1,10e) juusto sekä uusi nousu!

(Visited 1 times, 1 visits today)